Chcialbym podziekowac panu poslowi Zbonikowskiemu, radnemu...

Chcialbym podziekowac panu poslowi Zbonikowskiemu, radnemu Chmielewskiemu i trenerowi Piekarskiemu za wspaniale zorganizowany turniej stretbalu. Mysle ze wszyscy chlopcy jak i ich rodzice milo sie bawili w sobote przy szkole muzycznej na tym pieknym obiekcie do koszykowki. Oby wiecej takich rozgrywek w naszym miescie.

12 komentarzy

melexrider

ale wazelina. pewnie k... sam to pisał. Taki PiSowski PR

0 0
ID:6571

Dyzma

A feeee, co za beznadziejny wpis

0 0
ID:6573

ktea

Dyzma. Co ci sie nie podoba w tym wpisie? Moze najlepiej nic niech nie organizuja w miescie a najlepiej zaoraja. Ty bałwanie socjalistyczny.

0 0
ID:6574

ryszard

co za obciach ale czego mozna sie spodziewac po elektoracie PIS

0 0
ID:6575

bolo

I Prezydentowi Pałuckiemu - bo dzięki niemu jest to boisko!!!! Inaczej nie miał byś gdzie grać

0 0
ID:6576

elka

włocławek to miastko zawistnych,ludzi im najlepiej zorganizować popijawe za darmo wtedy będą zadowoleni

0 0
ID:6578

szuja

Rodzic, 02-08-2009, 12:55:48
A to taka k i e u b a s a przedwyborcza.

0 0
ID:6579

rodzic

też bardzo dziękuję panu posłowi Zbonikowskiemu. Dziecko miało wyśmienitą rozrywkę. Myślę, że na te głosy krytyczne nie warto zwracać uwagi. To są zawsze te same osoby, choć kiedy ratusz nie pracuje jest ich znacznie mniej.

0 0
ID:6585

do rodzica

Masz racje,zawsze się znajdzie ktoś,co mu nic nie pasuje,nie ma odwagi iść i powiedzieć gościowi prosto w oczy, co do niego ma,napisze jakiś śmieszny komentarz anonimowo,to jest zwykły tchórz.Zresztą szkoda słów na takich ludzi,jak nic się nie dzieje to marudzą,jak ktoś organizuje fajną imprezę to też źle,a mnie nie obchodzi kto to organizuje,ważne że się coś dzieje,a tak w ogóle, to nikt nie jest doskonały i warto najpierw przyjrzeć się sobie,czy jesteśmy tacy doskonali żeby oceniać innych

0 0
ID:6591

pazdzioch

nic dodac, nic ujac do wypowiedzi "do rodzica" tylko skieruj swa uwage do posla Z. i radnego CH.

0 0
ID:6601

OBSERVER

Ja też chciałbym podziękować panu Z. i prosić żeby więcej się nie pokazywał :))

0 0
ID:6617

Zawodnik

Grałem w tym turnieju i bardzo by przydało się jeszcze kilka takich : ))

0 0
ID:6643

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA