Wasi plagiatorzy zakładają tv- ala coś tvn24. Żałosne....

Wasi plagiatorzy zakładają tv- ala coś tvn24. Żałosne. Kurcze nie chcę tego Satfilmu, szkoda słów na ten Włocławek, nie ma nawet żadnej alternatywy. Skazani na sat nudę i plagiat tvn24, ala cw.l. Ciekawe kogo tym razem towarzystwo będzie plagiatować. Może Kujawy. Koza uważaj, będzie konkurencja.

5 komentarzy

anty_malkontent

Człowieku ale z Ciebie malkontent. Jak tak dobrze wszystko wiesz i masz lepsze pomysły to sam otwórz telewizję. A, przepraszam. Ty jesteś z tych krów co dużo ryczy, ale mało mleka daje. Pewnie nawet wcale. Niech kto chce sobie otwiera i zakłada co chce. Życie i prawa rynku zweryfikują pomysły, a nie narzekający na wszystko przed całą sprawą malkontenci.

0 0
ID:6713

popieram

niech otwierają, może w końcu będzie coś w mieście normalnego, a nie jak nasza stara poczciwa TV...... Ciekawe tylko kiedy wystartują bo nigdzie nic nie piszą.

0 0
ID:6715

zbuntowany_kaloryfer

Niech już będzie plagiat tvn24, ale niech to będzie tv a nie parodia tv. Bo istnienie radia udającego tv - to jest obraza dla naszego miasta i regionu. Ludzie przeca cała tv to obciach dla Włocławka... i nie ma co chować głowy w piasek tylko wypada to odważnie przyznać!

0 0
ID:6716

marcin25

do anty. masz rację, wolny rynek, więc ja też sobie mogę pisać, co chcę!!!!

0 0
ID:6718

marcin25

do zbuntowanego, troszke mylisz pojcia, bo radio nikogo ani niczego nie udaje- heheheheheh.

0 0
ID:6719

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA