chce wyprawić chrzciny coreczki w G.... na ul.Zurawiej co o...

chce wyprawić chrzciny coreczki w G.... na ul.Zurawiej co o niej sadzicie?

11 komentarzy

julka

polecam, bardzo miła atmosfera , smaczne jedzonko :-)

0 0
ID:6961

ziles

"Co o niej sądzicie?" O córeczce czy o g....? Bo jeśli o córeczce to niewiele o niej wiem, a jeśli chodzi Ci o g... na Żurawiej, to poczytaj dużo wcześniejsze wpisy. Nie ma ten lokal pochlebnych opinii

0 1
ID:6972

Robert

Człowieku omijaj ten lokal szerokim łukiem. Jeszcze nie słyszałem żeby ktoś był z niego zadowolony. Albo denne menu albo natną Cię na wyższy niż w umowie rachunek. Naprawdę szukaj gdzie indziej.

0 0
ID:6973

szuja

najlepiej zamieść jakąś skrzynkę. Swobodniej będzie się wypowiadać.Jest też wyszukiwarka ,to byś ruszył mózgiem i najpierw tam.Były na ten temat różne wypowiedzi pisane.

0 0
ID:6975

młody

lokal bardzo miły i przytulny ale uważaj ja byłem na dwóch imprezach w g.... w tym chrzciny i jestem rozczarowany :
po pierwsze nie odgrzewane dania , o herbatke musieliśmy się prosic ryba po grecku była tak słona że nie dało się jeśc ogólnie słyszałem różne opinie o gospodzie niestety 80%
negatywne pozdrawiam i zapraszam do g.... na piwo nic więcej

0 0
ID:6976

miśka

Moja kuzynka ostatnio robiła chrzciny dziecku pod Włocławkiem w Europie na Plebance. trzeba było dojechać, ale żarcia dużo i dobrze, przy tym z ceny była zadowolona -nieraz za miastem jest lepiej

0 0
ID:6978

Malwina

Jakiś czas temu robiłam tam imprezę. Jedzenie wtedy było bardzo smaczne.Jednak stale szukają kucharzy, więc chyba nie ma gwarancji, że kuchnia jest ta samam. Natomiast sposób rozliczenia pozostawił wiele do życzenia i niestety niesmak...Inna była pierwotna umowa,zupełnie inny rachunek. Wspaniałe, świeże jedzenie jest na Zduńskiej w "N.....". Niby knajpka indyjska, ale kuchnia europejska również. Przemiła obsługa i atmosfera. Ceny przystępne. a porcje bardzo duże. Gorąco polecam, bo sama często korzystam.

0 0
ID:6982

szuja

Teraz wiesz ,że nic nie wiesz!

0 0
ID:6996

Marek

Dziekuje "normalnym" i milym ludziom za wypowiedzenie się,a Ty szujo nasz wiecej gadanego niz rozumu,bo jesli Ty jestes obibokiem a zatem jestes bezrobotny i nie masz co robic w domu i cale dnie przesiadujesz na portalach i szukac opini o lokalach to powiem ci ze nie masz za ciekawego zycia;]

0 0
ID:7020

danio

jedzenie nawet dobre ale obsluga fatalna o włascicielce to juz w ogole sie nie wypowiadam !polecam bar Biesiadny na poludniu

0 0
ID:7021

zeta

beznadziejny lokal,a do tego bardzo ciasny

0 0
ID:7022

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA