Brawo p. Kuźniewicz!!! Oglądałem wczoraj w tv Kujawy w...

Brawo p. Kuźniewicz!!!
Oglądałem wczoraj w tv Kujawy w nocy w " ringu wolnym "-debatę na argumenty o rewitalizacji Włocławka p.J. Kuźniewicza i p.D.Dzięgielewską.Pani Dzięgielewska została znokautowana.Zachowywała się jak dziewczynka ,która nie odrobiła lekcji. Jeżeli tacy ludzie pracują w Urzędzie Marszałkowskim i są radnymi Włocławka to mówię im DO WIDZENIA I radzę wszystkim tak "napisać" przy głosowaniu.Jeszcze jedno proszę moderatorów o nie wykreślanie publicznych nazwisk i nie wstawianie inicjałów.To nie są osoby z prowadzonym postępowaniem.

12 komentarzy

Nie lubię szuji...

Naprawdę „szuja” z tego autora…., nie zdziwiłbym się jakby miał na imię Jacek!

0 0
ID:7043

Europejczyk

Szuja - ty na włocławskim portalu informacyjnym, czy ty musisz ciągle puszczać bąki.Pan K. to sam się zdeklasował,strzelił sobie swojaka ,ten specjalista od wykorzystywania środków unijnych.

0 0
ID:7045

Rozczarowany władzą

Ja mówię „DO WIDZENIA” p.Jackowi i mam nadzieje że za półtora roku będzie już pracował prywatnej firmie budowlanej i nie będę musiał go oglądać.

0 0
ID:7046

zaniepokojony

szuja- ja Tobie też mówię do widzenia.

0 0
ID:7049

szuja

A ja Cię już lubię za szczerość. Mogę nawet zafundować Ci loda, czy co Tam wolisz.

0 0
ID:7050

zaniepokojony

"szuja"- sorry, ja jestem hetero.

0 0
ID:7058

pazdzioch

pan K. jak sie okazuje jest mistrzem patelni, szkoda ze nie ma na Kujawach jakiegos programu kulinarnego typu Gotuj z Kuroniem bo pan Jacek moglby nas nauczyc pikantnej potrawki :D

0 0
ID:7061

wiesław

Żygać sie chce na te głodne kawałki pana K. Wszystko na zasadzie: zaplanujemy, przebudujemy, zrobimy, zmodernizujemy. Ludzie wy bez przerwy podpieracie się S., że zrobił wszystko nie tak. Za rok jest koniec waszej kadencji(ukłony dla p.K.) a w mieście nie zrobiliście nic konkretnego-łatki to każdy głupi zacereuje.
Nie gadajcie na S. bo za rok kończy się wasza kadencja, a wyglada ona nie najlepiej-nic strategicznego dla miasta Prezydent nie zrobił. Spacer daptakiem-bród,smród,kiła i mogiła!

0 0
ID:7062

ha ha

Jak masz takich idoli to juz wiem dlaczego ty zawsze Szuja dla mnie na ... wygladales.
Jaki idol taki fanklub.

0 0
ID:7069

tortoni

... może doczekamy się opinii administracji strony, jakim prawem edytują nazwiska na forum. Jaki to paragraf lub czego się boją, że nie możemy traktować z nazwiska ludzi, których sami zatrudniliśmy jako mieszkańcy ?? Wszyscy mają prawo do zapoznania się z opinią innych by wyrobić sobie własną, nie każdy zna inicjały władz (tyle tego tam siedzi).

0 0
ID:7081

szuja

Tego przekrętu z nazwiskami też nie rozumiem. Czyżby ukłon i zapatrzenie na konkurencyjny portal.Może co innego. Proszę napisać bo telefon stale zajęty.

0 0
ID:7097

vici

Obydwoje warci wylania na nich wiadra pomyj.

Przy najbliższych wyborach-jeśli będą ci sami proponuję bezwzględny bojkot.

0 0
ID:7101

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA