Ścieżki rowerowe zagrożone! Bluźniercze wszelakie festyny (albo i nie bluźniercze, to nieistotne, bo i tak najczęściej są po prostu kretyńskie). Deweloperzy... nikt inny wcześniej nie wiedział jakie to kur...stwo hehe (ciekawe kiedy przeciętny obywatel pokapuje się, że na drodze do jego spokojnego, stabilnego życia - może nawet niezbyt zamożnego - stoi współczesny system ekonomiczny..?). Wrrr.. dojdzie jeszcze nowy bezrobotny, który z niejasnych powodów czuje się (wyróżniony, wyjątkowy, lepszy??) od innych bezrobotnych. Tylko z tego powodu, że pracował w Drumecie. (do pana drumetowego - zwolniony spawacz z warsztatu u Kowalskiego jest w czymś gorszy od Ciebie?)
Może jeszcze pójdziemy za przykładem jednego z konkurencyjnych portali i będziemy rozważać info typu "rozjechany i nieuprzątnięty szczur", "koty sikają w piwnicy - co z tym zrobić", "psy bez kagańców terroryzują okolicę". Tam dość często wyczytywać można ścierwo tego rodzaju. Nazywajmy rzeczy po imieniu - to po prostu ścierwo. Na szczęście na naszym portalu to na razie kwestia marginalna. Niektórzy nazywają te kocio-psie-szczurzo-sikaniowe kwestie ładnie - SPAM. A ja nie widzę powodu aby używać tak subtelnych określeń. Więc nazwałem jw. - ścierwo hehe.
Ps. Witajcie Krzysztof i Paździoch, miło Was czytać. Zdziwicie się, ale podczas wyjazdu myślałem o Portalu i o Was hehe. Tylko proszę nie popadać w samouwielbienie;) hehe