Czy Pan radny Ch. przestanie się promować za nasze...

Czy Pan radny Ch. przestanie się promować za nasze pieniądze? Co na to Marszałek Województwa?

Od kilku tygodni w TV Kujawy przedstawiana jest reklamówka WORD,a której głowna postacią jest Pan radny.Podobnie w innych artykułach prasowych i audycjach telewizyjnych związanych z tą instytucją zawsze jego wizerunek jest na pierwszym miejscu.Nawet wykorzystuje swoje przewodnictwo w Szkolnym Związku Sportowym do pokazywania się w mediach.
Czyżby kolejny sposób na darmową,długoterminową kampanię wyborczą?

6 komentarzy

xyz

Jego koniec tuż,tuż!

0 0
ID:7119

paweł

Nie róbcie sobie kpin z radnego Ch. Ja poumieszczałem jego podobizny w lodówce, jedną w ramce stawiam koło cukierniczki na stole jak przyjdą goście. Mam już widoczne oszczędności w wydatkach na jedzenie. Teraz już poważnie. Musi się reklamować jako słynny detektyw. Teraz już nawet żąda kserokopii faktur wydatków z prezydenckiej portmonetki. Jego zdaniem prezydent bierze wynagrodzenie z naszych podatków więc powinien się rozliczyć ze wszystkich wydatków. Trzeba być wyrozumiałym dla osoby niepełnosprytnej, która sama nie wie skąd ma pieniądze. W końcu ma niezłą pensyjkę w WORD (z naszych podatków) a do tego diety radnego (z naszych podatków) w radzie. Obowiązki radnego traktuje z całą powagą, żeby nie mówili tak jakby za nic, organizuje protesty przeciwko wszystkim inwestycjom.
Typowe myślenie dla tej partii - im wolno wszystko, innym nic. Rozumowanie Kali`ego. Kto to Kali? Jaką osobowość reprezentuje? Poczytajcie "W pustyni i w puszczy"

0 0
ID:7121

szuja

Dokąd zmierzasz p. Chmielewski. Nie idź tą drogą.Tam są gęsi.

0 0
ID:7125

Jacek

Jak prezydent i vice się promują za nasze pieniądze to ok.
Jak reklamy Sp. miejskich na TV Kujawy to OK.
vici przez jakie okulary patrzysz na ten świt lub kto cię opłaca.

0 0
ID:7126

vici

Do Jacka!
Narazie nie muszę patrzeć przez okulary i prezentuję opinię
wszystkich ,którym zależy na szanowaniu publicznych finansów.Szkoda ,że radni innych opcji nie krytykują takich zachowań.Czyżby sami w podobnych tematach nie mieli czystego sumienia?

0 0
ID:7141

Stacha

Mam dość oglądania Chmielewskiego w TVKujawy czy nie można było zaprosić policjanta z Ruchu Drogowego ?

0 0
ID:7143

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA