Mam wielką prośbę do wydawcy słynnej gazetki...

Mam wielką prośbę do wydawcy słynnej gazetki partyjno-meleksowej wkładanej co jakiś czas do skrzynek pocztowych.
Moja prośba dotyczy jakości papieru.Ten który używacie do tej pory powoduje u mnie i kilku znajomych podrażnienia pewnych okolic.Prosimy o zmianę papieru na bardziej miękki.

8 komentarzy

szuja

Bez przeseady. Jak uzbierasz tych gazetek to wymień na ul.Wyszyńskiego, na papier bardziej przydatny

0 0
ID:7124

wielbiciele

No to teraz juz wiem po Palucki swoja wydal na takim papierze. Szczwany plan, wiedzial jak sie przypodobac swoim wyborcom.

0 0
ID:7127

AL

To znaczy ,że z tych gazetek płyną same zyski (zamierzone lub nie),a przy okazji my( ciemna manipulowana masa) dowiemy się trochę prawdy o sukcesach i przekrętach naszych wybrańców .Proponuję jeszcze ,by jedna stronę tych pożytecznych pisemek poświęcić na temat -STAN MAJĄTKOWY WYBRAŃCÓW . To byłaby ciekawa lektura -co o tym Państwo myślicie ?

0 0
ID:7128

OBSERVER

Muszę przetestować gazetki obu panów.Jak na razie opisywana wyżej przydatność jest chyba jedyną.Zarówno jednego pana jak i jego przeciwnika mam w okolicach ciała opisywanych przez autora artykułu.

0 0
ID:7132

gość?????

Ja chciałbym zaproponować ,żeby w tym szmatławcu pisali trochę o tym co dobrego zrobili dla naszego miasta,i ile złego.O tym czy w końcu pan dyrektor WORDu zdał ten egzamin czy nie.Jeszcze jedno chciałbym się dowiedzieć ile oni tak naprawdę zarabiają w tym naszym biednym Włocławku? Natomiast nic innego nie piszą tylko krytyka pełną gębą.

0 0
ID:7137

zaniepokojony

Szanowni internauci- nikt was chyba nie zmusza do czytania tych biuletynów nie mówiąc już o testach papieru na pewnej części ciała.

0 0
ID:7148

gość?????

Nie czytam tej tandety,ale nie życzę sobie ,żeby ktoś bez mojej wiedzy wkładał mi tego brukowca do mojej skrzynki.

0 0
ID:7158

OBSERVER

Ja też nie życzę sobie żebym musiał sięgać to g... z mojej skrzynki pocztowej.Jeżeli byłbym zainteresowany brałbym ją z miejsca gdzie leżą gazetki promocyjne.

0 0
ID:7162

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA