Na ostatniej sesji Rady Miasta Wloclawek w dnniu 31 sierpien...

Na ostatniej sesji Rady Miasta Wloclawek w dnniu 31 sierpien 2009 odbyla sie dyskusja w sprawie kontynuowania budowy Krolowej Jadwigi jako drogi dwujezdniowej.Wiekszosc byla za i podkreslala o koniecznosci budowania przyszlosciowo jako ulica dwujezdniowa po dwa pasy ruchu w kazda strone. Miedzy innymi pozytywnie nastawieni do budowy AKJ jako ulicy dwujezdniowej to radny Jozef Mazierski,radny Krzysztof Grzadziel, radny Wladyslaw Skrzypek.
Natomiast zdecydowany protest przeciwko budowy AKJ wniosla Pani Radna Olga Krut-Horonziak.Wypowiedziala sie o budowie drogi jednojezdniowej.
W zwiazku z tym widze Pania Radna Olge Krut-Horonziak jako przeszkode w rozwoju komunikacyjnym tego 100 tysiecznego miasta i mowie zdecydowane NIE dla Pani Olgi Krut-Horonziak.Juz wiem jak bede glosowal aby ta Pani nie znalazla sie w Radzie Miasta.

10 komentarzy

gość?????

Skrzypek lepiej niech zamilknie.Drugi etap tej jezdni powinien pokryć z własnych oszczędności!

0 0
ID:7164

jk

dzięki za info, ja też wiem, że na tą panią ja ani moja rodzina nie zagłosujemy nigdy!

0 0
ID:7165

Do Goscia

Widze Gosciu ze mocno dales sie nabrac na ta propagande sukcesu.

0 0
ID:7166

szuja

Bo Gość ma rację. Skrzypek powinien wziąć różaniec i iść do kościoła . Usiąść w tej pozłacanej dla siebie ławce i zacząć się modlić i prosić Boga o przebaczenie za wszystkie głupoty jakich się dopuścił i dalej dopuszcza.

0 0
ID:7177

xyz

Na kolanach powinien pomaszerować do Częstochowy.To może troszeczkę by się zrechabilitował.

0 0
ID:7182

Wielki znawca

Pani Horąziak zawsze zabiera głos na sesji, uawża, że się na wszystkim zna. Będąc konserwatorem włocławskich ruder co zrobiła n.p. z pałacem na ul. Chopina. Największy sukces pani Horąziak to wpisanie w dobra kultury rudere na ul. Wyszyńskiego. Obiekt ten miał być zbużony.I plany W.S.H.E. pokrzyżowała. W TV "KUJAWY" komentuje n.p na te dzwonicy, żeby być ladniejszą, a jsst pięką kobietą tylko inaczej. Winna wypowiedzi prowadzić n.p. na tle ul Szichlernej.

0 0
ID:7188

maks

Pani Knut-Horonziak tylko przeszkadza w rozwoju miasta,a największym osiągnięciem jako miejskiego konserwatora zabytków,to pozostawienie kawałka muru portierni po Kujawskich Zakładach Maszyn Rolniczych"Ursus" przy ul.Kilińskiego.Trzeba jeszcze w murze wmurować pamiątkową tablicę,bo skąd potomni będą wiedzieć,że była tutaj portiernia.

0 0
ID:7189

Dludosz bedzie pamietal

Trzeba tez dodac ze zablokowala wybudowanie basenu przyszkolego dla Dlugosza.Nie doprowadzila do odebrania wlasnosci niszczejacego zabytku na Stodolnej.Tak dziala Pani Olga a teraz blokuje rozwoj komunikacyjny miasta.

0 0
ID:7193

szuja

Może to jaka dywersantka ?

0 0
ID:7211

gość?????

Mam małe pytanko ,a za czyją kasę miałby powstać ten basen? Jeżeli za pieniądze podatników stanowcze nie.Na budowę basenu niech dadzą czarnuchy.

0 0
ID:7222

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA