Co z tą fuszerką na Jadwidze? Sprawa jakoś przycichła....

Co z tą fuszerką na Jadwidze? Sprawa jakoś przycichła. Obiło mi się o uszy,że jednak trzeba będzie oddać pieniądze unii za ten bubel. Wiecie coś na ten temat?

9 komentarzy

Myslacy

Troche rusz swoja glowa a nie sluchaj propagandy Paluckiego.Jego dzialania prowadza do obrzydzenia AL. Krolowej Jadwigi i zaniechania budowy drugiego etapu. On zrobil juz wszystko zeby obrzydzic ta standarowa inwestycje Skrzypka.

0 0
ID:7238

do myślącego

Człowieku widać kogo popierasz.Za tą fuszerkę ,którą jest Królowa Jadwiga była ekipa powinna być już za kratkami.W obecnej sytuacji oni nie powinni zabierać głosu.

0 0
ID:7242

zaniepokojony

do przedmówcy- nie wysyłaj tak lekką ręką ludzi za kraty abyś sam czasami tam nie trafił. Życzę zdrowia i trzeźwości w ocenach.

0 0
ID:7248

AL

100 metrów drogi nie opłaca się naprawiać,więc trzeba poczekać ,aż zapadlisko się powiększy i wydłuży ....no i wybory coraz bliżej .....a owce głodne ...propagandy ,więc po co się spieszyć ...i tak łykną byle co...

0 0
ID:7249

Myslacy

Ja popieram Wloclawek i dzialania ktore doporowadza do budowy Al. Krolowej Jadwigi i bede popieral tego ktory bedzie budowal AKJ. Propaganda obrzydzenia AKJ mnie nie interesuje bo widze czemu to sluzy.

0 0
ID:7255

kortyzol

Myslacy (07-09-2009, 19:32:58)..Są ludzie myślący i myslacy.
Pan Bóg takiego stworzył i do mózgu zwojów nie włożył!

0 0
ID:7261

Myslacy

Obecny Prezydent Pan P. nie potrafi sie wzniesc nad podzialami politycznymi.Budowa Krolowej Jadwigi z dwoma jezdniami nie wchodzi w rachube bo byla by kontynuacja planow bylego Prezydenta S. Wiec robi sie wszystko aby jstniejaca Al. Krolowej Jadwigi obrzdzic mieszkancow Wloclawka. Podaje sie S. do prokuratury, mowi sie o mozliwosci zwrocenia funduszy uninych i tak dalej.Cz nie jest to jasne ze chodzi o wyeliminowanie przeciwnika politycznego.

0 0
ID:7269

xyz

Do zaniepokojonego-ja uważam ,jeżeli człowiek ponosił by odpowiedzialność za wykonaną swoją pracę,napewno takich fuszerek by nie było.

0 0
ID:7277

zulek

kortyzol, tobie Pan Bóg włożył torf.

0 0
ID:7316

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA