Wczoraj miałam okazję po raz pierwszy przejechać przez...

Wczoraj miałam okazję po raz pierwszy przejechać przez nowo oświetlony most. Bardzo mi się podoba, widziałam go i z daleka i z bliska a później przejechałam się po nim i wrażenia są super. Brawo, jest co podziwiać.

11 komentarzy

an

Jechałaś przed północą, czy po pólnocy. Było swiatło, czy nie?

0 0
ID:7399

kortyzol

Pięknie ! Prawda? Pan Prezydent to umie myśleć .Zrobiłby więcej ale stale mu przeszkadzają.

0 0
ID:7426

zbuntowany_kaloryfer

Za to ja kilka lat temu widziałem pierwszy i jedyny w życiu raz jak facet wrzucał z mostu telewizor do Wisły hehe. Typ wieczorem zatrzymał się przede mną na środku mostu. Aż wyszedłem w związku z tym na chwilku z auta aby też zerknąć na efekt hehe. A poza tym typ powinien się cieszyć, że trafił na gościa z poczuciem humoru, bo gdyby trafił na gnidę, kapusia, "zasadniczego, porządnego obywatela" (wrrr.. najgorszy z możliwych typów, zazwyczaj wyjątkowo tchórzliwy i wymagający od państwa niemal całodobowej ochrony policji) czy innego konfidenta parszywego to miałby pecha;))

0 0
ID:7431

Makumba

Most również mi bardzo sie podoba , z tego co wiem to podoba sie prawie wszystkim tylko nie chca sie do tego przyznać bo nie lubią prezydenta

0 0
ID:7433

szuja

Ty kaloryfer to masz równo?

0 0
ID:7439

zbuntowany_kaloryfer

Oj szuja szuja... gdybyś mi wyjechał z tymi Twoimi tekstami w pracy.. czy w pubie - tak byś wyłapał w pilotkę, że byś zrozumiał co to znaczy "mieć równo". Bo z Tobą nie można merytorycznie niestety. Trzeba od razu w pilotkę hehe

0 0
ID:7459

kortyzol

Nie martw szuja ,kaloryfer dawno nie był p r z e p c h n i ę t y i dlatego taki podniecony.hehehe

0 0
ID:7475

witamina C

To niemożliwe. Wręcz nieprawdopodobne.Wtedy nie było telewizorów. I niech zbuntowany-kaloryfer nie zmyśla. Nie wysiadł z auta/ bo na moście nie można się zatrzymywać ani urządzać postojów/ po prostu nie chce się przyznać że jechał rowerkiem typu :BOBO"

0 0
ID:7477

Vert

Noooo... Jak ładnie... Kolorowo tak... Jak w lunaparku ...albo w lupanaraku.
A może te pieniadze lepiej było wydać dla ratowania zdrowia ludzi? na przykład na lądowisko dla helikopterów przy szpitalu wojewódzkim? Gdy będzie konieczne szybkie przetransportowanie chorego (np. nocą) to helikopter zapewne wyląduje na pięknie oświetlonym mostku Śmigłego...
na most wydano 2 miliony... Na lądowisko dokładnie tyle samo potrzeba byłoby. Tylko, że nie byłoby tak zielono w światełkach. Nie daj (... ...) any to właśnie kogoś najblizszego trzeba było przewieźć na przykład do warszawy na operacje wysoce specjalistyczną.

0 0
ID:7484

witamina C

Oświetlenie mostu będzie w przyszłości bardzo przydatne.Tylko niech władze miasta szybko wybudują przystań na Wiśle.Po skończonej kadencji w nocy /dlatego oświetlenie jest tak ważne/niech wsiądą w ósemkę ze sternikiem /i tu proponowałbym na sternika oserwatora-prowokatora/ który podyktuje im tak szaleńcze tempo uderzeń wioseł ,że po jednym kilometrze wiosłowania ręce wydłuża się Tym Panom o co najmniej 5 cm.Im dalej od Włocławka-tym lepiej dla jego mieszkańców.

0 0
ID:7488

zulek

Ludzie, dajcie spokój. Most wygląda naprawdę ładnie. Gdyby każdy kto tu pisze o jakimś swoim nowym pomyśle ,chciał go zrealizować, to wszyscy musieliby uzgodnić stanowisko z pozostałymi. Zaczęły by się obrady najpierw przy kawie, potem przy piwku,a skończyło by się na gorzałce.I tak jak to nieraz w historii bywało, byście je roztrwonili. Dlatego dobrze że jest ktoś kto decyduje za innych.Komentarze takie na co byście wydali pieniądze miejskie, schowajcie w kieszeń.

0 0
ID:7492

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA