Jak myslicie - jesli osoba publiczna poniekąd zdradza swoja...

Jak myslicie - jesli osoba publiczna poniekąd zdradza swoja druga połowę to jest to tylko jej sprawa, czy mozna o tym mówić głosno?

16 komentarzy

cham

ja myśle że można głośnoe, w końcu to osoba publiczna, prawda?
dawaj te sensacje

0 0
ID:7403

ediki

z tego co wiem nie jest to prawnie mozliwe - osoba publiczna ok mozna pisac o niej i jej sprawach zwiazanych z piastujacym stanowiskiem, a nie co robi w zyciu prywatnym. Ujawnianie takich rzeczy jest karalne - można z tym iść do sądu chyba. Tak samo jakbys ty byl powiedzmy jakims radnym ok moga pisac o tobie - choc nie do konca wszystko jest to prawnie uregulowane - a np gdzie i z kim sie spotykasz to juz nie - bo byloby to glupie nikt nie mialby swojego zycia, opisywali by twoja zone i dzieci, ktorych nie jest wina ze ty masz takie a nie inne stanowisko.

0 0
ID:7404

winyl

Masz to na www........pl w zakłądce o zdradach Też tam to przeczytałem i zdziwko mnie wzięło, że tam sie o tym pisze. Choć nie zdziwiła mnie osoba.

0 0
ID:7406

Normalny

Wszedłem na podaną stronę.Jest bardzo prosto opisane,nie ma nazwiska jest tylko sprawowana przez tą osobę funkcja.Nie wiadomo o co chodzi tej "troskliwej" koleżance.Być może jest to zemsta jakiejś
" przyjaciółki" tej pani.Być może jest to też nowa,bezczelna forma walki politycznej.
Nie jestem fanem naszego prezydenta ani jego ekipy.Nie pałam również miłością do tej pani a jednak poczułem niesmak... to co napisano na tym portalu i forma opisu przypomina esbeckie sposoby zaszczuwania ludzi.Żerowanie i podsycanie opinii publicznej.Nie ma tam żadnego dowodu a jedynie puste stwierdzenia.

0 0
ID:7407

wloclawek.info.pl

Szanowny internauto winyl od jakiegoś czasu obserwujemy Pana wpisy i chcielibyśmy poinformować, że dział włocławianie piszą nie służy do oskarżania, prześladowania osób tym bardziej, że robi to Pan w stosunku do jednej osoby i wszędzie gdzie tylko jest to możliwe. Chcielibyśmy poinformować, że tego rodzaju wpisy nie będą publikowane, gdyż ten dział nie służy do tego typu wpisów.
Mam nadzieję, że Pan to zrozumie.
Tutaj przytoczę fragment z regulaminu portalu www.wloclawek.info.pl "Niedopuszczalne jest umieszczanie w opiniach treści: sprzecznych z prawem, treści obrażających inne osoby, które wyraziły opinię, treści reklamowych, treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe, treści szkalujących osoby publiczne i prywatne, pomówień i nieuzasadnionych oskarżeń dotyczących firm i osób prywatnych." Pozdrawiam

0 0
ID:7409

OBSERVER

Cieszy mnie stanowisko Admina tego portalu. To co robi pani o której jest napisane w tamtym portalu to wyłącznie jej sprawa.Widać wąska specjalizacja portalu w którym opisano panią. jest nastawiona wyłącznie na ludzi żerujących na innych oraz plotkarzach.
Na szczęście tutaj mamy trochę inny profil i zdecydowanie wyższy poziom kultury.Zastrzegam jednak że moja wypowiedź nie jest wynikiem miłości politycznej do obecnego prezydenta i jego ekipy.Jestem wręcz zawiedziony faktem że oddałem na niego swój głos.

0 0
ID:7410

Stacha

Nie rozumię słowa"poniekąd" albo zdradza albo nie.To jest prywatna sprawa chyba,że to w "wielkiej" talemnicy aby każdy się dowiedział.

0 0
ID:7411

szuja

Czy ja coś przegapiłem nie czytając sąsiadów?

0 0
ID:7425

zbuntowany_kaloryfer

Jeżeli osoba publiczna zdradza swoją drugą połowę to jest to prywatna sprawa tej osoby oraz jej drugiej połowy. Ludzie, oddzielajmy sprawy prywatne od służbowych! Przynajmniej na tak w istocie śmiesznym szczeblu. A poza tym trzeba mieć jakieś konkrety jak się komuś zarzuca coś takiego. A skoro wodzu takowych nie masz - dołącz lepiej do mośków, którzy poruszają tak bardzo ważne tematy hehe jak psy bez kagańców i ich "kupy".
Ps. Te mośki to bardzo ważna kategoria obywateli. Dużo mówią i złorzeczą. Nie mają najwyraźniej co robić skoro obserwują psy i ich g... Niezbyt dociążone pracą towarzystwo. A jeżeli wdeptują w to psie g... (a może ludzkie wrrrr masakra) to pewnie wizyta u okulisty nie zaszkodzi hehe;)

0 0
ID:7432

szuja

zbuntowany_kaloryfer (15-09-2009, 12:11:13)
A Ty co ,po psich odchodach lubisz chodzić. Kaloryfer ma coś z kanaliza , no to i gówna lubi!

0 0
ID:7438

zbuntowany_kaloryfer

szujowaty eks-kleryk jak zwykle błysnął! Jestem pod wrażeniem treści i formy wypowiedzi hehehe

0 0
ID:7458

winyl

Drogi Administratorze
Na tym portalu wielokrotnie są obrażane i oceniane różne osoby i to w bardzo niewybredny sposób (patrz np.Zbonikowski, Kukucki, Pałucki, Kuźniewicz).Ja mam akurat bardzo złe zdanie o osobie, która na tym portalu jest chroniona. Nie ja natomiast wpisałem na innym portalu wiadomośc o której mowa. Rzeczywiście nawiązałem do niej i to był mój błąd. Za to przepraszam wszystkich internautów, bo to głupie było.
Natomiast zadnia o tej osobie nie zmieniam i jesli bedzie źle wypełniac swoją rolę, to pozwolę sobie na komentarz. No chyba, że go nie umieścicie.

0 0
ID:7461

wloclawek.info.pl

Drogi winylu. Na tym portalu nikt nie jest bezpośrednio obrażany, czy oczerniany. Mieszkańcy mają jednak prawo krytykować swoich wybrańców, ponieważ to oni ich wybrali i poniekąd ich utrzymują. Nikt również nie jest chroniony przed konstruktywną krytyką, jednakże bezpodstawne oskarżenia nie były i nigdy nie będą publikowane. Pozdrawiamy :)

0 0
ID:7464

kortyzol

Winyl, co z polichlorkiem ? Też jesteś bliźniak ?

0 0
ID:7474

obronca Winyla

Winyl nic nie ma wspólnego z polichlorkiem,natomiast Kortyzol ma dużo wspólnego z czopkiem na hemoroidy

0 0
ID:7476

kortyzol

obronca Winyla (16-09-2009, 20:13:06)
Tęga głowa /wg. Dyzmy/szczególnie z chemii.Hehehe

0 0
ID:7482

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA