Szanowny i Czcigodny Administratorze Portalu Włocławek.info.pl."witamina C,menda społeczna,jw3136,budowlaniec,A NTONIUSZ III-mały,TU-RYSTA,Czerwony Kapturek,Kandelabr,Fantasta,La ryngolog,Matoł,Hazardzista,Mat ematyk,MUZULMANIN to wszystko ja "MIŚ USZATEK" vel c.../szkoda kropek/.Myślałem ,a może sobie ubzdurałem że uda mi się rozruszać włoclawskich internautów cz to w humorystyczny sposób wyrażania opinni czy też potraktowania pewnych opinii serio.Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem.W jednym przypadku po opublikowaniu mojej opinii wycofano ja z obiegu/ stąd dygresja "matematyka" że oprócz dodawania opinii jest odejmowanie/.Jednej opinii Państwo nie opublikowaliście a był to blef dotyczący "zdradzania" -napisałem że to nie zdrada a romans.Czyżbyście się Panowie czegoś wystraszyli.Przecież pisząc o kolacji od 22.00 do 4.00 nie myśleliście ,że będę warował pod czyimś domem w tych godzinach.Nawet nie pamiętam pod jakim pseudem to pisałem.Ale to już historia.Z Włocławkiem jestem związany od XIX w kiedy przyprowadzili się tu moi dziadkowie.Mój podpis pod opiniami to wynik twardej grze w obronie w "JUNAKU" tam gdzie grał w grupie juniorów starszych moj kolega ze szkoły podstawowej a póżniej z LMK -Jerzy Engel/póżniejszy trener reprezentacji Polski/.On grał póżniej w "KUJAWIAKU",następnie w warszawskiej "POLONII".Jeżeli wrócę kiedyś na portal nadal będę używał swojej "ksywki".Pozdrawiam serdecznie wszystkich internautów a w szczególności -proszę się nie gniewać odnośnie kolejności -Stachę.Kortyzola,Krzysztofa-Naubi, Winyla,Zbuntowanego-kaloryfera,A-Z,Mad-maxa,Zulka oraz tego internautę któremu stawialiście krzyż na drogę podczas wyprowadzki z Włocławka.Trzymajćie się i dużo zdrówka.A ortografię "pies drapał" -łatwo sie mówi jest jedną z najtrudniejszych w pisowni języków Europy.I na cholerę nam Euro niech finansiści z W.Brytani oraz Szwecji zmienia swoją walutę to my Polacy do nich dołączymy.Pozdrowienia dla Administratora i dalszo owocnego prowadzenia portalu