Jak tak moze byc aby firma Rieber Food Polska S.A I Delecta...

Jak tak moze byc aby firma Rieber Food Polska S.A I Delecta wchodzaca w sklad koncernu majaca siedzibe i produkcje we Wloclawku wspierala i byla sponsorem druzyny siatkarskiej w Bydgoszczy.Jest to wielki nietakt ze strony Delecty do mieszkancow Wloclawka. Proponuje wielka kampanie pisania listow i wykonywania telefonow do firmy ze my wloclawianie na taki stan rzeczy sie nie godzimy. Jezeli firma nie poczyni krokow sponsorowania druzyn we Wloclawku proponuje bojkot produktow firmy Delekta

23 komentarze

vici

Ale prezes Delecty pochodzi z Bydgoszczy ,a jak wiadomo to on decyduje o wszystkim.Można się spodziewać,że wkrótce będzie przenosił produkcję do Bydgoszczy. Najlepiej gdyby zaczął od śmierdzącej palarni przy ul.POW.Wcześniej prezesi Delecty obiecywali przeniesienie tej śmierdzącej manufaktury do Chocenia ,ale ten projekt przepadł,a pył i smród nadal jest uciążliwy dla okolicznych mieszkańców.

0 0
ID:7578

NEGOCJATOR....

ten smród to fakt ! jak zaczną palić z tego komina to bierze mnie na wymioty ... najgorzej jest jak spada ciśnienie i cały dym idzie w dół ... smród straszny !

0 0
ID:7581

an

A ja się cieszę. W drużynie siatkówki graja teraz sławy, a we Włocławku co niby Delecta ma wspierać. Kosz to ANWIL a cała reszta sie nie liczy. Piotr Sieńko słusznie zrobił.
Zapraszamy WŁOCŁAWEK do Bydgoszczy. Mozna przecież wspólnie sie bawić

0 0
ID:7582

kujawiak

fraszka Sztaudyngera -"I gówno by nie śmierdziało ,gdyby samo się wąchało".A tak na marginesie -zapach palonej kawy to najlepszy barometr-na pewno będzie padać deszcz.

0 0
ID:7584

Maks

Proponuję,dopingować na meczu wznosząc okrzyk"Delekta Włoocławek".

0 0
ID:7589

kibol_siatki

Spoko wyluzujcie..kibice w Brzydgoszczy..na meczach i tak skandują...Chemik....

0 0
ID:7590

Włoc

Do"An",pewnie jesteś z Bydgoszczy,skoro tak się cieszysz,że włocławska firma sponsoruje bydgoską siatkówkę.Jeśli ktoś nie wie,to przypomnę,że przed laty Włocławek posiadał drużynę siatkówki w ekstraklasie,wcześniej niż Bydgoszcz.Jeśli byłby sponsor,drużyna siatkówki mogłaby ponownie grać we Włocławku.Również,z braku sponsora,upadł klub piłkarski Kujawiak i mamy się cieszyć,że Bydgoszcz zabiera nam sponsora.Pomimo tego,że podobno prezes Delecty jest z Bydgoszczy,to włocławianie powinni wyrazić protest,przeciwko popieraniu sportu w innych miastach przez firmy włocławskie.

0 0
ID:7591

wislanny

Jezeli prezesem Delecty jest czlowiek z Bydgoszczy i postanowil sponsorowac druzyne w Bydgoszczy to teraz bedzie poproszony o taka sama sume pieniedzy dla Wloclawka na sponsorowanie wybranej druzyny np. rodzacej sie pilki recznej. Moze macie inne propozycje.

0 0
ID:7594

wacuś

Śmieszna jest Twoja wypowiedź. Prawie spadłem z krzesła po jej lekturze. Firma ta może sponsorować co tylko chce, zarówno siatkówkę w Bydgoszczy jak i bierki podwodne w Warząchewce. A skąd jest prezes to zupełnie mało ważne. Może być nawet z Parzęczewa a jego klubem może być Tęcza Topólka. Nie powinno Ciebie to interesować, bo to zupełnie nie Twoje pieniądze...

0 0
ID:7599

NIKT

Ale kiedy to było -lata lata 70-te XX w.Jeżeli sobię przypomne to na mecze chodziłem jak grali w III-ciej lidze.Bracia Tuszyńscy,Sylwek Wnukowski(kolega ze szkoły).Kibiców może ze trzy rzędy.Potem II-liga -liczba kibiców wzrosła.Jak weszli do I-ligi i z Warszawy przybyła niezapomniana "3" -Machnio,Profic,Borkowski to na halę trzeba było iść o godzinę wcześniej.A było na co popatrzeć -AZS Częstochowa,Legia Warszawa, AZS Olsztyn-podwójna krótka tak jak za czasów nieodżałowanego Wagnera.Baty dostawali we Włocławku najlepsi.Ale trzeba o to dbać.Przecież tak jak z koszykówką-to były reprezentant włocławka w koszykówkę(klubu zapomniałem-starość) P.Dulniak reaktywował koszykówke pod nazwą firmy sponsorującej -"ARPEX"

0 0
ID:7600

keks

... sponsoring ma też przynosić wymierne efekty. Widocznie we Włocławku nie ma kogo sponsorować by zyskać na reklamie. A dla mnie osobiście wszelkie działania mające wpływ na płynność finansową firmy i utrzymanie zatrudnienia są OK.

0 0
ID:7601

Do Wacusia

Zacytuje Ci Corporate Social Responsibility Of Rieber&Son Norway.
Rieber&Son has close links with its local community and therefore supports activities run by local organizations and associations.
Jak mozna wytlumaczyc sponsorowanie druzyny z odleglego miasta 100 kilometrow a brak sponsorowania sportu we Wloclawku. Uwiez mi ta sprawa bedzie rozpatrywana przez Rieber&Son Norway

0 0
ID:7603

wacuś

Przecież Delecta sponsoruje również włocławski sport, proszę się zagłębić w temacie, a dopiero później robić afery.

0 0
ID:7617

gargamel

Przecież to niezależny koncern i może sponsorować kogo chce. jak nie chcesz to nie kupuj ich produktów, nikt cię nie zmusza.

0 0
ID:7618

an

Delecta nic nie musi dawac i nikogo sponsorować. To jest dobra wola firmy, która stać aby wspierać jakies przedsięwzięcia. Widocznie we Włocławku firma nie widzi celu sponsorowania. A może nikt z działaczy włocławskich nie starał się o to. Zreszta skąd wiecie na pewno, ze Delecta nie wspiera włocławskich przedsięwzięć? Nie musi być przeciez głownym sponsorem i nie musi być w nazwie.

0 0
ID:7619

Do Wacusia

Podaj konkrety odnosnie sponsorowania sportu we Wloclawku przez Delecte o wymiarze sponsorowania Dydgoszczy.. Widze ze poslugujesz sie klamstwem.

0 0
ID:7620

Turek

Do Kujawiaka-śmierdząca sprawa odziału Delecty przy POW jest od dawna tuszowana przez miejscowy odział ochrony środowiska.Niby zapach czy aromat kawy to tylko dla tych ,którzy nie mieszkają w tym rejonie.Barometr, owszem ale intensywny smród to oznaka ,że w przypadku opadów deszczu pyły są wypuszczane z ominieciem filtrów.
Czas na likwidację tej manufaktury.

0 0
ID:7621

wacuś

Ale ja nie wiem w jakim wymiarze Delecta sponsoruje Dydgoszcz, więc trudno mi porównać. Nawet nie wiem gdzie leży Dydgoszcz...

0 0
ID:7629

szuja

Tak ,tak, jaka głowa taki rozum. Zakład zamknąć a ludzi na bruk.Pogięło Was czy jak.

0 0
ID:7636

Wislanny

Wdychac zanieczyszczenia Delecty to jest OK. Szuja Ty sie obudz.Nikt nie likwiduje miejsc pracy. Walczymy o swoje. Tego dalej sie nie da tolerowac. My siejemy a oni czyli Bydgoszcz zbieraja owoce naszej ciezkiej pracy. To jest kapitalizm XIX wieczny.Wloclawek jest miastem ktory zmienia swoje oblicze. Tym razem wplywamy na decyzje Zarzadu Delecty. Oni musza zrozumiec to my Wloclawek dajemy im miejsca pracy i to Wloclawek musi byc beneficjentem naszych wysilkow nie Bydgoszcz

0 0
ID:7687

szuja

Wislanny (24-09-2009, 08:43:08)Jakie zanieczyszczenia.Przedzwoń do Ochrony Środowiska na Cygance tel 54 231 21 03, to się dowiesz jaka jest prawda.Jak się g... wie to się nie zabiera głosu.Trują to nas ludzie którzy byle gównem palą w prywatnych domach.

0 0
ID:7690

Do Szuja

Ty uprawiasz propagande klamst insynuacji.Juz wielu forumowiczow wyrazilo swoj poglad o tobie ale Ty jak stary komunista ze sczeny nie chcesz zejsc.

0 0
ID:7708

szuja

Do Szuja (25-09-2009, 00:04:11) brawo,komuch popierający kapitalizm.Hahahaha

0 0
ID:7713

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA