Taksówkarze we Włocławku nagminnie łamią...

Taksówkarze we Włocławku nagminnie łamią przepisy,dzisiaj taki jeden wymusił na mnie pierwszeństwo,kiedy na niego zatrąbiłem jeszcze mi łapami machał,przypominam że taksówka to nie pojazd uprzywilejowany,obowiązują ich takie same zasady jak zwykłych kierowców,cwaniaki jedne

10 komentarzy

zulek

taksówka to z reguły przykrywka do jakiegoś mało legalnego przychodu.Takie fury z jeżdżenia na taryfie? To niemożliwe.Cały dzień stoją na postojach i nie martwią się że nie ma klientów. Trochę dziwne,nie?

0 0
ID:7829

Tadzik

Zgadzam się mnie ostatnio jeden wyprzedzał z prawej i jeszcze trombił bo coś mu nie pasowało

0 0
ID:7830

Wesoły

Święte słowa.Chyba nadmiar czasu spędzonego za kółkiem odbija się na umyśle panów "złotówek" Kilkanaście razy widziałem zachowanie taksówkarzy świadczące na ich niekorzyść.

0 0
ID:7831

konrado

widzialem kilku taksowkarzy zawsze ladnie i elegancko ubrani, auto maja duze, kombi, swiezy zapach w aucie, dalem kiedys nawet napiwek, wyjatkowo dobrze, a reszta ma auta w stanie gorszym niz niejeden lump ktory jezdzi golfem II czy III jeszcze z wiejskim tuningiem

0 0
ID:7833

grazynka

nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora ja sie spotkałem kilka razy z takim taksowkarzem co jezdzi przepisowo i jest uprzejmy na drodze tzn wypuszcza z bocznych ulic itp.

chociaz rowniez te wlasne ... z super furami co jezdza jak chca tez sa

0 0
ID:7835

Radzik

Do Tadzika: i bardzo dobrz ze na Ciebie trabil! Powinien jeszcze dac Ci plaska. Lewy pas jest od wyprzedzania a nie od jazdy spacerkiem.

0 0
ID:7837

axxx

taksówkarze i ochroniarze najwięcej łamią przepisy

0 0
ID:7851

szuja

konrado (04-10-2009, 11:54:58)a co to jest wiejski tuning ?

0 0
ID:7855

do konrado

Konrado każdy ma takie auto na jakie je stać,jak można nazwać kogoś lumpem tylko dlatego,że ma gorsze auto,niski poziom kultury masz chłopie,nawet bardzo niski

0 0
ID:7869

ktoś

Do listy łamiących przepisy należy dołączyć Policję kierowców MPK,PKS i wszystkich pozostałych poruszających się ""słuzbowo".

0 0
ID:7870

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA