wiem, że zawsze wszyscy tu tylko narzekają, przepraszam z...

wiem, że zawsze wszyscy tu tylko narzekają, przepraszam z góry że także muszę to zrobić. jestem w 9 m ciąży od początku odpłatnie korzystałam z usług przychodni K.... na zazamczu, robiłam u nich badania. Jakość ich usług szczególnie pani która pracuję w zabiegowym wiele razy odbiegała od standardów...biorąc pod uwagę że jest to przychodnia nie publiczna. Ale dzisiaj kobieta przeszła sama siebie, po 15 minutach wysłuchiwania za drzwiami rozmowy...spokojnie zapukałam i zapytałam czy można, po czym usłyszałam chwileczką. no ok, łaskawie pani wyszła z gabinetu a kiedy ja weszłam i poprosiłam o wykonie badania usłyszałam - Wolałabym nie, po prostu zrobiło mi się słabo....nie dosyć że brak kobiecie jakiejkolwiek kompetencji, wspomnę że nawet testu na obciążenie glukozy nie potrafiła wykonać a już o interpretacji wyników to w ogóle zapomnij,no to doszło jeszcze to...super...gratuluję kierownictwu przychodni takiego personelu.
Miałam po urodzeniu przenieść się tam z dzieckiem ale po dzisiejszym dniu napewno tego nie zrobię. Dodam jeszcze że udałam się do przychodni publicznej takze na Zazamczu gdzie zostałam fachowo obsłużona....wręcz zachęcano mnie do korzystania z ich usług, wręczono deklarację. W profesjonalnie udzielono wszelkich informacji.

1 komentarz

szuja

Bo tamta ,to była przychodnia założona przez "rodzinę lekarską"

0 0
ID:7887

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA