Tak sie internetuje i patrze na liste...

Tak sie internetuje i patrze na liste PPP
http://ppp.edukacja. wloclawek.pl/?id3=bee321&id2= 3828d8ed091aa67

I coz , niektore nazwiska wydaja mi sie znajome, jakmis chyba zbiegiem okolicznosci cale rodziny chyba sa powiazane z administracja i budzetowka. Pomijam kwalifikacje niektorych osob.

Oczywiscie nikogo nie posadzam, nie znam ale czy moze ktos moze widzial pewne zbieznosci nazwisk, ktore powodowalyby chwile zadumy nad sensem naborow, ogloszen o prace itp?
Moge tez sie mylic, ale czasem mam wrazenie, ze niektore instytucje sa opanowane przez klany rodzinne, corki, matki, siostry, braci i pociotki.

A tak przy okazji co kieruje kobietami, ktore zostawiaja sobie podwojne nazwiska nawet wtedy kiedy nazwisko jest w zasadzie pospolite, ale to juz inna bajka zawsze mnie dziwily "Kowalskie-Nowakowskie" itp.

5 komentarzy

tomasz1

Widocznie masz rację bo strona nie chce sie otworzyć.

0 0
ID:7902

zbuntowany_kaloryfer

Observer! To jak Ty obserwujesz skoro dopiero teraz dostrzegłeś nepotyzm w naszym grajdołku?? haha. Coś Ci powiem jeszcze: popatrz na nazwiska w różnych instytucjach, poważnych firmach - wtedy dostrzeżesz OGROM tego zjawiska w naszym mieście. To jest jak plaga.
Ps. W sumie to nie wierzę aby udało się ten wstrętny proceder wykorzenić. Życie. Tak musi być.

0 0
ID:7905

szuja

Chyba coś Ci się porąbało. Pozdrowienia dla Mańki.

0 0
ID:7912

renia

"I coz , niektore nazwiska wydaja mi sie znajome, jakmis chyba zbiegiem okolicznosci cale rodziny chyba sa powiazane z administracja i budzetowka. Pomijam kwalifikacje niektorych osob - ciekawy wątek, a link niestety "martwy"

0 0
ID:7916

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA