CZY TO PRAWDA- co opisuje poseł Zbonikowski o Wzorcowni oraz...

CZY TO PRAWDA- co opisuje poseł Zbonikowski o Wzorcowni oraz nielegalnym interesie Prezydenta z Budizolem /przyłącza,korzystanie z drogi- wszystko bezpłatnie, na koszt miasta-czyżby to była kolejna afera hazardowa na skalę miasteczka Włocławek -może odpowie ktoś zainteresowany lub ktoś który winien się tym zainteresować.

13 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

To co opisuje imć Zbonikowski to jest oczywiście prawda! Z tym tylko, że jest to jak zwykle prawda wyłącznie posła Zbonikowskiego i jego zauszników, ot co.
Tak się składa, że prawda tak się ma do "prawdy posła Zbonikowskiego", jak krzesło do krzesła elektrycznego hehe.

0 0
ID:7917

kuba

A czy wspomniany przez ciebie poseł kiedykolwiek powiedział coś prawdziwego? No, może kilka razy- jak się pomylił.
Przyłącza były na koszt budizolu. Miasto nie wykonało żadnych robót na rzecz Wzorcowni.

0 0
ID:7923

Makumba

Jak zwykle pan Zbonikowski, .oseł RP robi wszystko zeby przeszkodzić w rozwoju miasta Włocławek . Nie chcemy tu pana dlaczego ten chłopek z kowala wciąż miesza sie do nas wonnn..
jak zwykle spisek wszędzie spisek , afera itd . Jak pozbędziemy sie takich ludzi to może w końcu Toruń przyjedzie do nas na zakupy a nie my będziemy jeździć do Torunia .

0 0
ID:7925

Witek

Nie wiem czy to prawda,ale prawdą jest utrudnianie inwestycji Grządzielowi.A na teren po jednostce wojskowej przy ul.Długiej od 6 lat nie potrafią zrobić planu zagospodarowania przestrzennego.

0 0
ID:7928

ana

to są pomyje wylewane na obecną władzę, która w końcu coś w tym mieście buduje i zmienia, a może pan Z. przedstawiłby swój plan rozbudowy miasta, pewnie przybyło by nam kilka kościołów.....

0 0
ID:7929

MR

Podobno CBA już jest w drodze ....i na tropie...

0 0
ID:7930

Makumba

Co do planu GRZĄDZIELA to nie miasto blokuje tylko marszałek województwa

0 0
ID:7931

winyl

Poseł Zbonikowski niestety - ktoś go wybrał. I dlatego takie bzdury czytamy w gazetkach szkolnych PIS-u.

0 0
ID:7932

fajne

Sorry chyba bleda popelnilem,, prosze admina o poprawke w poscie na "majacych". Dzieki.

0 0
ID:7934

szuja

Ja się dziwię ,że takiemu Z. ,to wolno pisać co mu ślina na język przyniesie i Prorok nic mu nie prorokuje a nawet nie powróży . Spróbuj Ty coś na niego napisać to, Cię zgnoją.Może On tak pisze po pijaku,też miałem zwidy.

0 0
ID:7938

grzegorz Kulpa

Zawsze co pisze poseł Zbonikowski jest firmowane jego nazwiskiem a Wy moi drodzy dukacie i stękacie anonimowo i to jest wielka różnica oczywiście na korzyść Pana posła.Potraficie tylko obrażać,ośmieszać i nic więcej.Macie prawo do krytyki ale róbcie to na poziomie.Piszecie bzdury tylko dlatego że jesteście anonimowi.Jeśli Wasza krytyka jest podparta argumentami to może troche odwagi i podpisujcie się imieniem i nazwiskiem.Pozdrawiam.

0 0
ID:7948

zbuntowany_kaloryfer

Różnica panie Kulpa to jest taka, że my wyrażamy swoje opinie na wirtualnym forum, które jest w zasadzie mocno złagodzoną wersją hyde parku. Ponadto chciałem zauważyć, że posty z forum nikomu nie wpychają się same do skrzynek pocztowych.
Natomiast kiedy ktoś bawi się w udawanie dziennikarza, a w dodatku jest nachalny to niech chociaż podpisać się ma odwagę.

0 0
ID:7949

emerytka

a właśnie. Jeżeli chodzi o gazetkę czcigodnego posła.Dobrze byłoby gdybym jej nie dostawała. Ciśnienie mi wzrasta, a to niebezpieczne w moim wieku. Niestety pan poseł wybrał taką formę komunikacji ze społeczeństwem miasta, że czy chcesz czy też nie musisz mnie mieć i basta i to za nasze pieniądze.
Pośle - obudź się
Pozdrawiam

0 0
ID:7950

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA