Ludzie na dajcie robić z siebie ciemniaków, przecież...

Ludzie na dajcie robić z siebie ciemniaków, przecież PiSsmo nie atakuje firmy p.S tylko władze Włocławka, które próbują sukces prywatnej firmy przekuć na swój sukces żeby ukryć swoją nieudolność w pozyskiwaniu funduszy z UE itp., dopiero po trzech latach się obudzili i biorą się do roboty. Co robili do tej pory poza rozstawianiem swoich ludzi na stanowiskach, podwyżkami czego się da, zaciąganiem kredytów i zwalaniem winy na poprzedników. Proszę napisać co zrobił PiS żeby blokować budowę Wzorcowni czy innej inwestycji p.S. Plac Wolności to przecież nie inwestycja p.S. A p.vice powinien się wytłumaczyć ze swoich decyzji jest osobą publiczną i powinien się liczyć z konsekwencjami. A co robi p.K ? Sprytnie odwraca atak na swoją osobę na osobę p.S i jego firmę, stara się skłócić mieszkańców i odwrócić uwagę o od swojej osoby i kolegów. Sprytnie!

16 komentarzy

szuja

Niech zgadnę,trawa czy prochy ?

0 0
ID:8039

zulek

I trawa i prochy. Popite c2h5oh.

0 0
ID:8041

Makumba

Takich ludzi jak S. należy zatrzymać w naszym mieście , niech inwestuje jak chce a nie wietrzyć tylko spisek . Dziwne ze wszędzie powstają takie duże centra handlowe chociażby Toruń czy Płock czy tam też jest spisek ???????? A TY kochany czytelniku pisma ...

0 0
ID:8042

księciunio

Weź poczytaj sobie jeszcze to pisemko i wypowiadaj się na jego forum.
A, zapomniałem, zapłaciłeś już abonament dla radia M.?

0 0
ID:8043

Gieno

Czy to prawda że przed Wzorcownia ma stanąć talica że Pezydent życzy udanych zakupow?

0 0
ID:8047

Polka

Zgadzam się z Czytelnikiem PiSma w 100%. Prawda boli Panowie. Wybory się zbliżają, a tu nie ma się czym pochwalić, oj bieda :)

0 0
ID:8053

MR

Miejscowi, dobrze ponformowani mówią o dwóch tablicach przed wzorcownią -druga ma być przy wyjśćiu -jak myślicie kto bedzie żegnał klientów ?

0 0
ID:8058

cham

zgadzam się z czytelnikiem PiSma, wybory ida a tu lipa panie, hehe
co do pisma to w sumie czemu nie? tamci mają inne media, to niech ci maja se gazetke, a co :) zawsze chętnie czytam, niekoniecznie sie zgadzam, warto poznać inny punkt widzenia

0 0
ID:8060

Makumba

To nie jest inny punkt widzenia tylko totalne przekłamanie , robienie ludziom z mózgu wody . Gdyby takie oszczerstwa pisał ktoś bez immunitetu to już dawno płaciłby ogromne odszkodowania za te kłamstwa , Panie CHAM

0 0
ID:8066

cham

ciekawe na jakiej podstawie twierdzisz, ze to totalne przekłamanie, jesteś może jednym z bohaterów artykułów? Dopóki PiS wydaje se za swoje pieniądze to niech se piszą co chcą, mamy wolność wypowiedzi. Zauważyłem, że strasznie boli te pisemko nasz komunistyczny beton, hehe prawda boli? Komuchy mają tvk, pomorską i właściwie całą reszte, to jest chamówa. Człowiek kupuje i płaci za kłamliwą propagande sukcesu nieudolnej ekipy Pałuckiego. Im wolno kłamac? Kłamią w mediach od początku kadencji, kto kumaty wie o czym mówie. Ja wiem, że u nas wiecej wolno czerwqonym, ale sory. Mamy demokracje i kazdy mówi i wydaje co chce, komuchy mogą, to pisuary też. Troszke obiektywizmu towarzyszu./ Powiązaniami rządzącej ekipy i firmy B interesuje sie właściwie od początku kadencji AP. Według mnie jest to niebezpieczny styk polityki i biznesu na kilometr śmierdzący układzikami i korupcją. Nie mówię, że władza bierze (nie mam dowodów :D) ale taka sytuacja raczej nie powinna mieć miejsca w normalnym mieście (obaj prezydenci mieszkający w mieszkaniach/domach budowanych przez firmę często wygrywającą miejskie przetargi - nie wiem jak wam, ale ja tu wałki widze). Pamiętacie aferę z gruntami pod Stary Browar w Poznaniu? Tam to było naganne, prezydent został ukarany, Kulczyka kasa nie pomogła. U nas podobnym sprawom ukręcą sie łeb, nawet nie dopuszczając do dyskusji na ten temat. Zauważcie jak nerwowo reagują prezydenci w tej kwestii, wprost histerycznie...

0 0
ID:8069

xyz

do cham,to prawda,że mamy demokrację ale dlaczego te melexy zmuszają nas do czytania swojego szmatławca.Dlaczego ten szmatławiec bez mojej zgody jest wrzucany do mojej skrzynki pocztowej.Jakość papieru jest tak fatalna,że nawet się nie nadaje do podtarcia czterech liter.

0 0
ID:8070

Duchu

Cham ty sam jest jak ten wałek.

0 0
ID:8071

Medowaty Srulek.

Makumba na tundre indokrynowac renifery

0 0
ID:8077

NIEDOWIDZĄCY

Do "chama"
Jak napisałem parę słów (może za dużo)
o przetargu dotyczącym projektu na przebudowę
Placu Wolności.To najpierw się wpis pojawił
na krótki czas a póżniej zniknął?
Czyżby zadziałała ręka sprawiedliwości ludowej
Ale chyba klawiatury mi nie odrąbią

0 0
ID:8081

zbieracz makulatury

Do "xyz"
Papier jest dobrego gatunku,lekko kredowany.
A co z podcieraniem 4-rech liter.
Uważam,że xyz ma delikatna d...ę.
Trzeba troszku zmiąć papier,następnie
wyprostować i do dzieła.

0 0
ID:8084

kicia

to nie jest tak, że to pisemko darmowe, wtykane nam na siłę jest za "ICH" pieniądze. Partia ta dostaje od rządu pieniądze,które my dajemy poprzez płacenie podatków od naszych dochodów. Wiemy, że były na ten temat dyskusje i projekt ze strony rządy by je obniżyć. I właśnie nasza "kochana" partia PiS nie wyraziła zgody na to i wszysko zostało po dawnemu.

0 0
ID:8114

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA