Witam wszystkich. Chciałbym ostrzec wszystkich przyszłych...

Witam wszystkich. Chciałbym ostrzec wszystkich przyszłych klientów firmy działąjącej na terenie Radziejowa. Ostatnio sam byłem klientem tej firmy i zostałem w perfidny sposób oszukany przez właściciela. Dokonałem zakupu niesprawnej części pomimo zapewnień właściciela że jest ona w 100% sprawna. Mimo umowy dotyczącej zwrotu w przypadku niesprawności tej cześci właściciel nie wywiązał się z niej. Nie przyjął zwrotu, nie oddał pieniędzy oraz do chwili obecnej nie wystawił faktury na zakupiony "bubel". Może czas aby tej firmie przyjrzał się Urząd Skarbowy. Uważam że jst to bardzo nieuczciwa firma bogacąca się na krzywdzie innych.

3 komentarze

szuja

W wielkiej części to sam przyczyniłeś się do tej sytuacji!

0 0
ID:8207

iwo b.

Szanowny Chomiku,Twoje uwagi są przestrogą dla innych naiwnych, ja jednak chciałbym zwrócić Tobie uwagę na inne zagadnienie,a mianowicie używania słowa "witam". Otóż,zapamiętaj,że wchodząc do domu cioci,koleżanki czy nawet tutaj na forum to wita Ciebie gospodarz a nie odwrotnie.Tobie wypada powiedzieć np.dzień dobry,dobry wieczór w szczególnych zażyłościach "cześć". Czy będziesz o tym drobiazgu pamiętał ?

0 0
ID:8216

chomik

dlaczego tak twierdzisz szuja,,,

0 0
ID:8222

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA