CWL-e po raz kolejny pokazują jak wspaniałym jest portalem....

CWL-e po raz kolejny pokazują jak wspaniałym jest portalem. Po raz kolejny wzięli z wloclawek.info gotowy temat (wystarczy looknąć na daty) i... napisali go od nowa. Zero szacunku dla pracy innych. Nikt mi nie wmówi ze pomysleli o tym wtedy co autor z info, za bardzo juz ich znamy, za dużo było afer i przywłaszczania sobie cudzych tekstów. Po raz kolejny "wielcy dziennikarze" bez chociażby podstaw zawodu (wystarczy poczytac, pooglądać...) pokazują się z "lepszej" strony, haha. Po co porywać się na portal skoro nie ma się własnych pomysłów, własnych źródeł? Zero pomysłów na medium , zero swoich tematów. Spuśćmy zasłonę milczenia na te tragedie, hehe.

19 komentarzy

empe

parafrazując Chadę ("Czas Rozliczeń"):
"los takich jak wy, z reguły bywa krótki, pod uwagę raczej weźcie karierę pros..."

0 0
ID:8234

Stacha

Najlepszy jest wpi - jeszcze mnie nie zawiódł.

0 0
ID:8237

cham

dla przyzwoitości poczekaliby chociaż jeden-dwa dni...
nic rozumu u tych pseudodziennikarzyn jakoś pozostał cześć konkurencji (np najstarsze q4) potrafi się zachować i nie robi takich bezczelnych kopii. No ale jacy ludzie, taki portal, hehe gnębić, prześladować i dyskredytować takie akcje

0 0
ID:8238

phi

a co tu sie dziwić? przecież to prowadzą dwaj słabi informatycy i jeden cienki webmaster, ani z j.polskim ani z dziennikarstwem nie mający nic wspólnego. To czego można się spodziewać? Jedynie takich akcji - kopiow3ania, złodziejstwa, przywłaszczania. Z tego co się orientuje to już siódma czy ósma taka akcja cewueli.

0 0
ID:8241

nauta

do redakcji: róbcie identycznie - jak będą mieli dobry temat to od nich weźcie i zróbcie po swojemu :)

0 0
ID:8242

wloclawek.info.pl

drogi nauto
po pierwsze to tam nie ma i nigdy nie było żadnych ciekawych tematów dotyczących miasta, nie dziwmy się więc że kombinują jak mogą (szkoda tylko że w tak beznadziejny sposób, kopiując najciekawsze rzeczy od nas - to jest kolejna tego typu akcja z ich strony). Po drugie natomiast jesteśmy jak najdalsi od kopiowania czegokolwiek skądkolwiek (szczególnie z tej karykatury lokalnego serwisu informacyjnego), posiadamy swoje źródła informacji i stamtąd je bierzemy. Naszym celem nigdy nie było kopiowanie czyichś artykułów, staramy zawsze pisać je sami. WPI wloclawek.info.pl dla wielu piszących wszelkiej maści teksty jest inspiracją (i źródłem) niestety jak się nie ma własnych pomysłów to tak to wygląda. Konkurencyjna redakcja robiąca takie akcje sama skazuje się na nieprzychylność odbiorców, których ma najwyraźniej za idiotów.
A, czekajcie cierpliwie, niedługo niespodzianka duuużego kalibru ;)

0 0
ID:8243

pazdzioch

juz sie nie moge doczekac:}

0 0
ID:8246

szuja

CWL.PL posiada 3 oddziały terenowe. Oddziały te umiejscowione są w miastach newralgicznych z uwagi na charakter działalności , tj. we Wrocławiu, Warszawie i Gdańsku. Takie umiejscowienie umożliwia realizacje złożonych projektów informatycznych i teleinformatycznych

0 0
ID:8249

zaniepokojony

"szuja" - przyrzekłem sobie, że nigdy nie będę komentował twoich bzdur, ale dzisiaj nie wytrzymałem i muszę ci dać dobrą radę: przejdż do cewuelu, och jak tu było by miło bez twoich niewybrednych wpisów!

0 0
ID:8255

szuja

zaniepokojony (20-10-2009, 19:49:18) a ja Ci dobrze życzę . Zawsze sprawdź co piszesz.Nie rób z siebie ....niedomówienie. Hahaha http://www.cwl.pl/

0 0
ID:8257

pamar

do szuja
Robią sobie z Ciebie jaja bo chodzi o inny portal, poprzestawiaj literki.

0 0
ID:8259

Komisja Sędziowska

Wspaniała byłą wczorajsza walka pomiędzy
tytanami niniejszego forum.
Szuja v Zaniepokojony
Po potężnym
lewym sierpowym o godzinie 19:48:18 nasz
chalanger Zaniepokojony posłał na deski
mistrza portalu Szuję.Chwiejącego się na
nogach Szuję odprowadzono do narożnika
z napise www/cwl

0 0
ID:8265

szuja

Ja się mam dobrze. Znowu Ci bardziej inteligentni zrozumieli jak to dwóch wyszło z knajpy. Jeden poszedł w lewo a drugi też był w trampkach . To tak na marginesie. Hahaha

0 0
ID:8269

szuja

Gorzej jak firma cwl.pl zażąda od autorów odszkodowania o zniesławienie itd. Hahaha

0 0
ID:8270

cham

raczej nie ma szans, takie sprawy są bardzo trudne do udowodnienia, poza tym trzeba by po ip dochodzić - a może ktoś np. z kawiarenki, czy z jakiegoś urzędu pisał?

0 0
ID:8272

Komisja Sędziowska

Oczywiście Komisja Sędziowska przyznaje,że w walce
Sędzia ringowy popełnił błąd dopuszczając po pierwszym
knockdown'nie w 18:53;00 do dalszej walki.
Na pytanie sędziego:
"Czy możesz dalej walczyć"
Mistrz Szuja odpowiedział:
"posiada trzy oddziały terenowe"
Wynika z wymiany zdań,że był zamroczony.
Odnośnie wypowiedzi jednego z internautów
tuż po stoczonej walce.Szuja nie mógł
przestawiać liter WCL albowiem po tak
potężnym ciosie trudno Mu było wybrać
litery łacińskie z alfabetów które po
ciosie zobaczył.Lacińskiego,arabskiego,
hebrajskiego,gruzińskiego,cyrylicy
oraz około 24 tysięcy znaków chińskich.
To były za dużę puzzle aby w tak krótkim
czasie dojść do siebie.
Komisja Sędziowska podziwia Mistrza
Szuję,że doszedł do Siebie w dniu dzisiejszym.

0 0
ID:8284

szuja

Komisja Sędziowska (21-10-2009, 14:51:48) jak się bawić ,to się bawić,można nawet kompa zastawić.

0 0
ID:8292

szuja

....Szuja nie mógł
przestawiać liter WCL albowiem po tak
potężnym ciosie wyszło mu,
że w komisji sędziowskiej jest .....
a nikogo nie chciał posądzać o ten rodzaj ...../niedomówienie/.

0 0
ID:8294

Komisja Sedziowska

Szujo a fe..
W Komisji Sędziowskiej zasiadają same damy
Pikowa,Treflowa,Kierowa oraz Karowa.

0 0
ID:8298

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA