Wczoraj nasi kochani radni znów się popisali. ZABLOKOWALI...

Wczoraj nasi kochani radni znów się popisali. ZABLOKOWALI BUDOWE AQUAPARKU WE WŁOCŁAWKU!!! To już jakiś cyrk jest. W 120 tysięcznym mieście żeby był tylko jeden basen. Słyszałem że miasto chciało budować basen, ale wszystko JAK ZWYKLE zależy od radnych, którzy przecież muszą pokazać jak to bardzo nie lubią prezydenta i jak mogą mu dopiec... tylko nie biorą pod uwagę GŁOSU SWOICH WYBORCÓW!!! Olewają całkowicie ludzi, którzy ich wybrali. Wolą się kłócić z Pałuckim. Nasi wspaniali radni chcą basenik podobny pewnie do tego co jest w Elektryku. Bo po co nam z prawdziwego zdarzenia aquapark. PODZIĘKUJMY NASZYM RADNYM!!! Tak się tylko zastanawiam po jakiego grzyba radni ciągle opowiadają jak to im bardzo zależy na mieście, na mieszkańcach i takie tam brednie. Jak ich nadrzędnym celem jest BLOKOWANIE WSZYSTKIEGO CO CHCE ZROBIC OBECNA WŁADZA. Mnie nie obchodzi KTO TERAZ RZĄDZI! DLA MNIE WAŻNE JEST ŻEBY WE WŁOCŁAWKU W KOŃCU COŚ SIĘ ZMIENIŁO!!!!

13 komentarzy

@nn@

miasto opustoszeje, a ostatni zgasi światło...

0 0
ID:8420

Włoc

sytuacja miasta jest coraz trudniejsza,zabierane są instytucje ponadregionalne,likwidowane zakłady.Ale co tam,najważniejsza jest nasza partia,to my wiemy wszystko najlepiej.Ten z lewicy,tamten z prawicy,ale jeżeli ma odnieść jakiś sukces,to trzeba mu w tym przeszkodzić.A upadek miasta coraz większy.Mam nadzieje,że przy następnych wyborach samorządowych,włocławianie wyeliminują wszystkich radnych z obecnej rady miasta.

0 0
ID:8422

pazdzioch

przeciez akwapark mial budowac radny Grzadziel

0 0
ID:8423

Marek

Masz rację szuszu! Zgadzam się z tobą w 100%! To co dobre dla miasta i jego mieszkańców zostaje blokowane przez opozycję! Powinni przyczynićsię do rozwoju i zmiany wizerunku miasta a nie to utrudniać albo jezszcze pogarszać zwiększjąc ilość miejsc ze sprzedażą alkoholu jakby ich było mało!

0 0
ID:8424

Wyborca

A ja popieram Radnych. Naszemu najdroższemu prezydentowi i jego specjaliście od pozyskiwania kasy jak do tej pory najlepiej wychodzi wydawanie naszej kasy i zaciąganie pożyczek i podwyższanie podatków i wszelkich możliwych opłat oraz pomaganie bogatym. Znów kosztem ok. 30 mln zł i miejskiego gruntu, nie wspomnę o zapewne darmowych "przyłączach" i zwolnieniach z opłat tak zwanych "porozumieniach" chce zyskać "partnera" do budowy komercyjnego basen. Obawiam się, że dzięki tej władzy "zmieni się" we Włocławku z biednych - staniemy się zadłużonymi biednymi...

0 0
ID:8425

szuja

Wyborca- a wiesz g....lu,że właśnie radni mają pretensje przeciwnie niż piszesz,że Prezydent zaoszczędził 30 mil.Po co taki jak Ty zabiera głos a tyle w mediach na ten temat.

0 0
ID:8428

MR

Ooo !owieczki denerwują się na swoich ,,wybrańców''?A czy przed następną elekcją znów pozwolą się ogłupić obiecankami?Aquaparki ,akademiki ,uczelnie ,domy samotnych ....itd itp -czym teraz was (nas ) kupią ?

0 0
ID:8431

sportowiec

Nie wiem szuszu czy Ty jesteś chory, ślepy czy głuchy, ale przecież nawet ślepy i głuchy zauważyłby kolejny przekręt Pałuckiego! Czy przypominasz sobie, że Ci fachowcy z ratusza przyrzekali, że jeszcze w tym roku rozpocznie sie budowa basenu w systemie koncesji t. zn. miasto daje tylko grunt, a partner kasę? I co z tego zostało? Otóż propozycja Pałuckiego, żeby miasto wyłozyło 25 mln! I nie rób głupiej miny, kiedy radni słusznie pytają o efekty działań tych geniuszy z SLD. Zobacz co zrobili: Jedynka - kicha (bo coś tam), basen - kicha (bo coś tam) stadion l.a. kicha (bo coś tam), rewaloryzacja bulwarów - kicha (bo coś tam), browar -kicha bo coś tam, amfiteatr - kicha (bo coś tam) itd itp. Złej baletnicy i sukienka przeszkadza. A tak swoja drogą zobacz co się dzieje na Placu i na Kilińskiego po otwarciu wzorcowni. Już widzę projekt Pałuckiego, aby miasto wydalo miliony na udrożnienie. A powiedz mi nieustraszony wielbicielu prezydenta, gdzie tak jest, że to miasto udrażnia komunikację? Czy to nie jest tak, że inwestujący w budowę centrów handlowych MUSZĄ budować nowe ulice? Ale nie we Włocławku bo tu jak wiesz "radni wszysko blokują". Użyj mózgu szuszu, użyj mozgu, to nie boli.

0 0
ID:8433

wyborca

Podejmijmy próbę odwołania Rady Miasta.Rozpocznijmy procedurę od zbierania podpisów ,doprowadżmy do referendum,które pozwoli na odwołanie rady , rady ,która nic twórczego nie wnosi w nasze życie.

0 0
ID:8435

pazdzioch

wlasciwie to ja tez jestem przeciw, skoro ktos chce wybudowac za pieniadze miejskie (z tego co czytalem jakies 80% + grunt) basen komus kto pozniej bedzie czerpal z tego zyski to wybaczcie ale to jest jakies nieporozumienie

0 0
ID:8436

Wyborcz

Człowieku, ile procent mózgu wykorzystujesz? Przesadziłem z tym człowiekiem.

0 0
ID:8438

szuja

Czytając powyższe poczułem się jakbym był na posiedzeniu Rady Miasta.Hahaha

0 0
ID:8454

koka

zgoda, miał budować Grządziel ale plany rozbudowy miasta i wszystkie budowle zatwierdzają radni.

0 0
ID:8461

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA