Bardzo proszę o pomoc. Moje dziecko od pewnego czasu ma...

Bardzo proszę o pomoc. Moje dziecko od pewnego czasu ma poważne problemy ze wzrokiem, nigdzie nie mogę uzyskać fachowej pomocy. Nie mam już pojęcia gdzie szukać dobrego lekarza. Gdzie się udać?

12 komentarzy

pazdzioch

jesli chcesz na NFZ to sobie poczekacie z pol roku, tak to jest w polsce

0 0
ID:8528

Luisa

Mirosław W. - specjalista chorób oczu
Przyjmuje na Św.Antoniego 44/46 A

0 0
ID:8529

wacuś

Proponuję okulistę.

0 0
ID:8530

stach

We Włocławku tylko do okulisty na Złotej. Gorąco polecam !Dużo ludzi ,ale warto !

0 0
ID:8531

kortyzol

Pazdzioch napisał

jesli chcesz na NFZ to sobie poczekacie z pol roku, tak to jest w polsce
-------
Pozdrawiam w takim razie solidaruszków,promotorów tych zmian w naszym kraju. Hahaha

0 0
ID:8532

mama 2

Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny nr 5 Śląskiej Akademii Medycznej w Katowicach tel.32/251-74-11 do 18
powodzenia
PS do wpisów wyżej - jak nie możecie pomóc to przestańcie bzdury wypisywać,zaistnieć można w inny sposób

0 0
ID:8533

oczko

tez mialem problem z oczkiem dr na W juz nie pamietam jak sie nazywa dokladnie nie chcialbym sklamac oraz urazic fachowca swietego antoniego od chopina idac nie pierwszy tylko drugi

0 0
ID:8534

mama

Dziękuję wszystkim, zwłaszcza "mama2" za okazane zrozumienie i pomoc, a do osoby o nicku "wacuś" - Twoja wypowiedź jest co najmniej żałosna.

0 0
ID:8537

Jurek

Do mama2. Byłem leczony w Katowicach pod tym adresem i wielka klapa. Mogę podać inny adres , Hôpital des Quinze-Vingts, Centre Hospitalier national d'Ophtalmologie, Paryż, Francja A tak na poważnie to pomogli mi lekarze we Włocławku. I jestem im za to bardzo wdzięczny.Zostałem wyleczony we Włocławku a nie w Katowicach.W Paryzu byłem na konsultacji po leczeniu i wróciłem bardzo zadowolony .Prawidłowe leczenie przeprowadzono we Włocławku. Pozdrawiam.

0 0
ID:8538

polska

PANIE PAZDZIOCH,KTO JAK KTO ALE PAN PISZESZ POLSKA PRZEZ MAŁE p.

0 0
ID:8543

mama

lek Michał Gtowczyc - świetny specjalista i ma podejście do dziciaków nawet najmłodszych!!! Przyjmujw Na cygance- okulista majka i w szpitalu

0 0
ID:8545

proszę o pomoc

polbank 48 2340 0009 0950 1030 0002 1365 jeżeli jest któś w stanie pomóc to proszę o pomoc o każdy grosz na operacje mojej mamy została mi tylko ona i muszę ja ratować za każdą pomoc z góry dziekuje

0 0
ID:23686

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA