Byłem w tej wspaniałej Wzorcowni, którą się tak wszyscy...

Byłem w tej wspaniałej Wzorcowni, którą się tak wszyscy niezdrowo podniecają. Poszedłem z żoną, wzięliśmy kase i heja na zakupy! I co? I lipa - tam nic nie ma. Niby marki jakieś, ceny z kosmosu a na półkach same szmaty (opinia żony) i to w każdym sklepie ten sam fason i podobne kolory. Co do męskich ciuchów - to samo - wszystkie niby-marki robią to samo, w ten sam sposób i na jedno kopyto (ostatnie piętro się jedynie opdróżnia od bezbarwnej przereklamowanej reszty). Szczerze mówiąc tam nic nie ma, (spodobał mi się jeden pasek) zabrałem 1,500 koła do domu. Poszukam gdzieś indziej...Lipa, lipa, lipa...

12 komentarzy

1

wypłate ześ chyba w bankomacie wybrał i dlatego te 1,500 koła zabrałęś.hehe

0 0
ID:8550

o2

tak zgadza się, 1/3 wypłaty wybrałem właśnie tam i musiałem zabrać z powrotem

0 0
ID:8551

MR

Czyli ci którzy przewidywali ,że tam będą ceny astronomiczne mieli jednak rację-nastęne muzeum ....

0 0
ID:8552

pazdzioch

to jedz do Paryza

0 0
ID:8554

prad

Dokładnie tak tam jest, porażka. Męskich butów prawie w ogóle nie ma a w sklepach sportowych na samej górze wystawione jest po 6 par butów z jednego wzoru. To nie żadna galeria tylko GALERYJKA HANDLOWA.

0 0
ID:8556

Sportowiec

A jak galerianki? Słyszałem, że niektóre ratuszanki przewidując wynik przyszłych wyborów robią rekonesans.

0 0
ID:8558

szuja

A ja sobie na Zazamczu na Pasażu kupiłem tanie i ładne zimowe buty a żona tani i ładny golfik i markowy sweterek i szalik. Towar dobrej jakości i częściowo markowy.Starczyło na kawę i ciacha obok w cukierni i wcale nie brałem 1500zł tylko 200 zł.Powiem więcej taniej niż na Pchlim.

0 0
ID:8560

LiDKA

no, ale czego się spodziewałeś? ceny są wszędzie astronomiczne, dlaczego tam miałoby być inaczej? poza tym opłata za wynajęcie powierzchni w tej galerii jest baaaardzo wysoka to jak myślisz kto dołoży im do tej dzierżawy...? pójdzie w ceny towaru, to raczej logiczne :)

0 0
ID:8563

świnka Peppa

Tylko typowe buraki w ten sposób afiszują się z zarobkami, panie o2. Niech pan sobie na tych swoich "kołach" pojedzie do Nju Jorku na szoping :P

0 0
ID:8567

żebrak

A ja sobie znalazlem pozostawioną na śmietniku w folii
całkiem przyzwoitą kurtkę zimową.Może nawet lepszą niż z lumpeksu.To co że nie jest markowa,ale nie będę marzł w zimie.

0 0
ID:8571

szuja

~żebrak-z jakiego ugrupowania jesteś?

0 0
ID:8577

wacuś

Piszesz ze zabrales 1,500 kola do domu. Czyli jednak cos kupiles, chociac to dziwne, ze akurat szukales kol we wzorcowni. Dziwne jest rowniez to, ze sprzedaja kola na polowki. Jezeli szukasz kol do samochodu to polecam jakis sklep motoryzacyjny, a nie wzorcownie.

0 0
ID:8580

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA