Psioczą na nas w Polsce nazywając np. "Czerwonym...

Psioczą na nas w Polsce nazywając np. "Czerwonym Zagłębiem". Nie bardzo nas lubią, o czym zresztą sam wielokrotnie miałem okazję się przekonać. A tu nagle niespodzianka! W pewien sposób docenił nas Poseł Janusz Palikot, który powiedział m. in. "przeciętny więzień z Włocławka to na tle Putry, Ziobry, Kamińskiego tytan inteligencji, atlas emocji i geniusz politycznego wyrobienia. Doprawdy, gdybyśmy zmusili opozycję do dyskusji na poziomie osadzonych we Włocławku, to byłby to wielki skok cywilizacyjny". Święte słowa Panie Pośle! Wszystko i na temat!

6 komentarzy

karany

Zbuntowany kaloryferze ,ale autorytet z penisem w ręku przybył,na tle Niesiołowskiego Julki Pitery Karpiniuka,Czumy człowieku o krystalicznym życiorysie ,Zbyniu ,Ryniu,Grzesiu,Rychu to mogą z nimi rozmawiać znają temat od podszewki.Żałuję że nie mogłem dostarczyć mu świńskiego ryja.Zbuntowany kaloryferze daj cynk jak będzie miał przyjechać Słoneczko Peru, tu miał w kryminale ponad 90 głosów.Ty Tuba włocławskiego portalu ,masz zawsze wiadomości ze żródeł dobrze poinformowanych

0 0
ID:8569

baba jaga

Taki sam "poziom intelektualny"zbuntowanego_kaloryfera jak i PALIKOTA.Oczywiście,nic dodać,nic ująć.

0 0
ID:8574

szuja

Kaloryfer wczoraj wyszedłeś?

0 0
ID:8575

pazdzioch

dobry cieply kaloryferek :} i jego autorytety moralne

0 0
ID:8578

avecezar

no gdzie tam Palikot robi rekonesans gdzie najlepiej bedzie jego kolegom

0 0
ID:8583

janusz palikot

do karanego szkoda że nie przyszedłeś na spotkanie dostał byś koszulkę z napisem jestem z SLD,Jestem gejem oraz okazałego penisa może dla narzeczonej?

0 0
ID:8602

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA