Wielka prośba do administratora wloclawek.info: wróćmy do...

Wielka prośba do administratora wloclawek.info: wróćmy do starego wyglądu lub chociaż dajcie możliwość wyboru, bo ten jest po prostu fatalny. Lewa kolumna po Firefoxem jest zamazana, litery nachodzą jedne na drugie i te interaktywne linki porażka. Bardzo proszę.
Stały (nie wiem jak długo) czytelnik.

8 komentarzy

wloclawek.info.pl

Szanowny internauto nie przewidujemy powrotu do starego wyglądu strony. Mamy nadzieję, że będzie to tylko kwestia przyzwyczajenia się do nowego wyglądu. Jeżeli coś wygląda inaczej niż powinno prosimy podesłać zdjęcie (print screena) na adres mailowy [email protected] wraz z nazwą i wersją przeglądarki, a my w miarę możliwości poprawimy wygląd strony.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za przesłane wszystkie maile.

0 0
ID:8589

zbuntowany_kaloryfer

Tu się zgodzę z "ja" (oczywiście tylko co do usterki, bo nowa szata graficzna mi odpowiada). Chodzi dokładnie o dół trzeciego postu (tj. jego skrótu) z rubryki "Włocławianie piszą". W chwili gdy to piszę fraza "pokaż wszystkie" jest niemal nieczytelna, jako, że nachodzi na nią nick autora trzeciego postu oraz data.

0 0
ID:8590

szuja

U mnie jest ok.Kaloryfer ma kompa z przeglądarką na korbkę.

0 0
ID:8592

AZ

Szuja masz racje, chyba powinien krecic korbka szybciej

0 0
ID:8594

Zbych

Kaloryfer - u mnie wszystko jest ok, cos innego Ci szwankuje, nie podejrzewam jak Szuja ze krecisz nie w ta srone

0 0
ID:8595

Maria

Ja -miałam podobne problemy z nowa strona ale teraz juz nie tesknie za stara, wydaje mi sie ze strona jest na czasie a jak zostana uruchomione jeszcze - galeria,katalog firm i inne bedzie OK -inni beda patrzec i sie uczyc, oby tylko nie podkradali jak sie to zdazalo

0 0
ID:8596

zbuntowany_kaloryfer

Zbych, już wszystko jest ok. Ale zgrzyt był istotnie - mam dowód w postaci screena, którego zrobiłem i do Redakcji wysłałem.
Ale najważniejsze, że już wszystko ok, po zgrzycie ani śladu, pzdr

0 0
ID:8598

pazdzioch

ja juz sie przyzwyczailem, nowa szata jest OK

0 0
ID:8603

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA