A cóż to za "wspaniała" strażniczka miejska pozwoliła...

A cóż to za "wspaniała" strażniczka miejska pozwoliła sobie, by ją poturbowano? A może była wulgarna i nie umiała obejsc się bez rzucania mięsem podczas interwencji? No ładnie, niby STRAŻ MIEJSKA tak bardzo jest wyszkolona...

8 komentarzy

pamar

Ta pani powinna być jak najszybciej zwolniona ze służby, jest zagrożeniem dla samej siebie i społeczeństwa bo nie potrafi zadziałać w sytuacji kryzysowej. Wielokrotnie widziałem jak panie Strażniczki w patrolach mieszanych dumnie kroczą po ulicach "wypinając się" jak by miały wrzody pod pachami. No a teraz będzie grała wielce poszkodowaną. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - słaba płeć nie nadaje się do tego typu służby.

0 0
ID:8654

jacek

zgadzam się z Wami w 100%

0 0
ID:8656

miś

zgadzam się z poprzednikami w 200%

0 0
ID:8658

antybaba

wystarczy spojrzeć ile Pań pracuje w Policji i Służbie Więziennej - to jest kula u nogi tych wszystkich służb, a widać to właśnie podczas interwencji!

0 0
ID:8665

ja

polowa funkcjonariuszy powinna byc zwolniona mam pamiatke po nich na cale zycie nie jestem kryminalista ani alkoholikiem jak stwierdzili kopali moje cialo i czurgali po betonie jak 30 kilogramowy wor ziemniakow i jeszcze nie doszlo do sprawy ktora chcialem im zalozyc. No niestety mieli znajomego prokuratora zreszta oni maja wszedzie znajomosci i sami nie sa swieci

0 0
ID:8666

łaciata

kompletna porażka strażniczki miejskiej!!!

0 0
ID:8681

edek

bujanie się po ulicach to nie wszystko

0 0
ID:8689

dekolan

Na dodatek chodzą słuchy, ze ta strazniczka miejska wyszla sobie na interwencje bez zadnej czapki, palki, czy kajdanek. Wiec podpadziocha na calego!!! Tak tolowy pracuje i sa skutki, wiec pretensje moze miec ta kobieta tylko i wylacznie do siebie!

0 0
ID:8690

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA