chciał bym poruszyć temat naszej policji kryminalnej i...

chciał bym poruszyć temat naszej policji kryminalnej i czemu oni tak się wożą po mieście jak gangsterzy łapią tych małolatków i zajmują się głupotami udając co to nie oni, cieszą się ze złapią nastolatka pijanego albo z mała ilością narkotyku lepiej iść na łatwiznę i za sam koniec sznurka łapać:P

16 komentarzy

kasia

najlepiej to komentować poczynania innych a może tak trzeba pomóc bo policja też wszędzie nie może być

0 0
ID:8794

,lukasz stefaniski

dobre slowa kolego pamietaj JP NA CALE ZYCID JA TEZ Z NIMI MAM NA PIENKU ZA DARNMO

0 0
ID:8796

jojo

o co Ci chodzi człowieku,maja łapać badziewie i karać,to jest ich praca,dziadostwo trzeba tępić w zarodku,a może ty jesteś tym małolatem?Brawo Policja,pał nie żałowac jak rodzice nie potrafią wychować

0 0
ID:8798

miro

bardzo dobrze niech łapią !!!

0 0
ID:8799

ormo

juz kiedys było ormo, a jak chcesz pomagać policji to pomagaj tylko pamietaj że jak coś nie wyjdzie to oni napewno ci nie pomogą

0 0
ID:8801

xxx

popieram cie kasiu i jestem ciekawy co bys pisał głąbie jak te małolaty napadły by ciebie albo kogoś z twoich znajomych ... zapewne gdzie była policja itp.

0 0
ID:8802

kalmar

Czego nie robi zazdrość ,pewnie ty też chciałbyś wozić się jak gangster po mieście ale nie nie masz czym.... zawsze zostaje mpk!

0 0
ID:8803

Goska

zgadzam sie z Toba,szpan i te rzeczy.Uwazaja sie za lepszych .Ale to ,ze jak narazie lapia drobnych przestepcow to dobrze.Trzeba tepic takich,zeby pozniej nie zrobili czegos gorszego.Dzialaja metoda malych kroczkow,a to nie koniecznie jest zle wiec nie wiem o co te wielkie halo...

0 0
ID:8806

figaro

Zazdrość przez ciebie przemawia.Przyjmij się do policji też będziesz się lansował , chyba że wolisz palić zioło z kolesiami po klatkach schodowych.

0 0
ID:8808

hulk

społeczńiaki.......

0 0
ID:8809

zygzak

tak to jest jak się dzieciak do klawiatury dorwie !!!

0 0
ID:8812

ewa

dobrze policja robi,po nitce do kłębka

0 0
ID:8814

dawid t ptasia

JA TO MAM GDZIES CZY JESTEM OFICJALNY CZY NIE JA SIE NIE KRYJE Z TYM KTO CZYTA Z NIHC BEDZIE WIEDZIAL KTO LUB JAK BRZMI MOJE NAZWISKO JP NA CAłE ZYCIE ZAWSZE SMIERDZACA PLESN STOI NA NASZYM SZLAKU ZAWSZE I WSZEDZIE .................DALEJ SOBIE DOKNOCZY TEN CO W TEMACIE NARA

0 0
ID:8816

hulk

widzę ze niektórzy to maja cos nie tak.....ja sobie wyrażam swoja opinie a naszych koniach a nie o was .....a wy ja zawsze wieszcze i globusy polski i te texty "dzieciak dorwał się do kompa " albo zazdrośnik itp .........społeczne ludziska....co chodzą ze spuszczona głowa na ulicach a jak się dorwą kompa to rozumy pozjadali ...

0 0
ID:8828

kortyzol

A ja słyszałem ,ze kiedys takich niegrzecznych chłoptasiów wywozono na Wkaryjkę. W

0 0
ID:8839

krzysztof l.

prawda jest taka iz policja we wloclawku powinna czesciej i nonstop patrolowac ul wloclawka wieczorem i nocą i czesciej interesowac sie bezrobotną mlodzierzą szczegolnie nocą a w szczegolnosci notowanym juz osobnikom wiekszosc z nich z czegos zyje?? pytanie z czego? nocne napady wlamania i handel narkotykami? pytanie- CZY W TEJ SPRAWIE COS SIE POLEPSZA?" moim zdaniem jest jeszcze gorzej!!!!!!!

0 0
ID:8842

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA