Jak można inaczej nazwać lekarzy włocławskiego szpitala...

Jak można inaczej nazwać lekarzy włocławskiego szpitala którzy okazują się być niedouczonymi bufonami? Znajomy zwijał się z bólu w ostatnim czasie. Trafił do włocławskiego szpitala gdzie "wybitni specjaliści sztuki lekarskiej" powiedzieli że występują u niego objawy rwy kulszowej.Dostał zastrzyk lecz ten pomógł na krótko w niewielkim stopniu.
Kiedy znajomy trafił do szpitala w Toruniu tamtejsi lekarze złapali się za głowy bo okazało się że niedrożna była żyła. Przez taką "drobną pomyłkę" znajomy mógł stracić życie.Ciekawe ile osób traci rocznie życie przez głupotę włocławskich lekarzy ze szpitala.Co gorsze wszystko uchodzi im na sucho.

15 komentarzy

Jan Kowalski

Widocznie znajomy miał pecha. We włocławskim szpitalu pracuje wielu bardzo dobrych lekarzy, nie uogólniaj...

0 0
ID:8992

Ewa

to prawda to nie lekarze lecz znieczulica tylko w koperte dac to wszytko bedzie ok straszne

0 0
ID:8993

janek

JUŻ DAWNO OMIJAM TEN SZPITAL!!!!!!!

0 0
ID:8994

sebastian

bylem w kilku szpitalach ,ale w takim burdelu jak jest nasz szpital -nigdy.

0 0
ID:8995

szuja

Jaki dyrektor taki szpital. Na Barskiej Ci sami lekarze po sobie umieją naprawić błędy.Nawet jeden mi się zapytał ,kto tak mi spieprzył rękę?Straszny ubaw w tym wszystkim miałem. Pozdrawiam BW.

0 0
ID:8996

Wesoły

Ciekawe ilu takich "znajomych" miało pecha że musieli skorzystać z takich "profesjonalistów". Taki w kitlu powinien odpowiadać za swój błąd. Jeżeli przedstawiciele innych zawodów odpowiadają za swoje błędy to lekarze też powinni. Swoją drogą napawa mnie wyjątkowa niechęć do nich po wysłuchaniu kolegi z firmy farmaceutycznej. Opowiedział mi że lekarz zażyczył sobie wprost kasy za fakt wypisywania pacjentom leków które kolega dostarcza dla służby zdrowia.

0 0
ID:8999

Oliwia

Niestety wloclawscy lekarze nie dbaja o pacjentow tylko o swoje podwyzki

0 0
ID:9002

Marcin

W przypadku kiedy lekarz popełnił tak rażący błąd możesz powiadomić o tym Izbę lekarską. Może oni wezmą się za takiego nieudacznika jak ten lekarz.

0 0
ID:9005

A ja

Dodam ,że można zobaczyć bardzo ciekawe reakcje lekarzy np. z Toruia po spojrzeniu na kartę choroby z pieczątką włocławskiego szpitala i zapewniam ,że nie chodzi tu o patriotyzm regionalny .Szczególnie dotyczy to ortopedii.

0 0
ID:9006

Lucek

a w Izbie Lekarskiej siedzi kolega tego co popełnił błąd i wieczorem jak będą razem popijać to będą się śmiać , że jeszcze są naiwni co wierzą w sprawiedliwość hehehe

0 0
ID:9008

Alek

Właśnie moja śp. Babcia leżała na ortopedii we Włocławku na Wienieckiej.Tragedia-pielęgniarki nic nie robią tylko po tyłku się drapią.
Jak pacjent prosi o pomoc aby pielęgniarka pomogła mu wstać to odpowiedź jest jedna: sam se radź bo jakbym miała was wszystkich dźwigać to sama musiałbym się z Wami położyć.
Niestety podczas wypisu nikt nie zbadał mojej babci , bo stwierdzili ,że to co do nich należało to naprawili.
Niestety wypuścili ją ze ostrym zapeleniem płuc i po 24 godzinach zmarła.
Jak dzwoniłem i chciałem z kimś porozmawiać ,że niedopełnili obowiązków to zlali mnie i powiedzileli ,że mam sobie skarkę napisać!
Zrobię im dym i postaram się aby winni zostali ukarani.
Darmozjady tylko podwyżki by chcieli ale robic co do nich należy to nie.

0 0
ID:9017

Sportowiec

Módlmy się tylko żeby w skrajnym przypadku kontuzji nie trafić pod "opiekę" lekarską pana Jacka K.

0 0
ID:9024

!

Sebastianie nie obrażaj burdeu - tam jest porządek

0 0
ID:9025

zbuntowany_kaloryfer

nie uogólniaj człowieku! Zobacz jaką wspaniałą lekarką i normalnym człowiekiem jest dr Beata R. z oddziału pulmonologii. Może nie znasz - przekonasz się kiedy tam trafisz

0 0
ID:9054

OBSERVER

Dziś dowiedziałem się że nasi włocławscy lekarze "leczyli"6-cio letniego chłopca na zatoki. Dziecko mdlało,matka wywiozła go do szpitala w Toruniu do normalnego lekarza.Niestety na ratunek było już za późno.Brak słów na tych bandytów w kitlach którzy tylko plotą w kółko o podwyżkach pensji a tak niewiele sobą reprezentują.

0 0
ID:9351

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA