DLACZEGO IDAC SRODMIESCIEM TAK SMIEDZI W NIEKTORYCH MIEJSCACH...

DLACZEGO IDAC SRODMIESCIEM TAK SMIEDZI W NIEKTORYCH MIEJSCACH SMIERDZI CZECZENEM CZY CI LUDZIE NIE MAJA NA WODE CZY TE KAMIENICE POWINNY BYC JUZ W 56 ZBURZONE??

21 komentarzy

pazdzioch

bo to jest Czeczenia

0 0
ID:9047

szuja

A ja mam pytanie,dlaczego ubliżacie temu narodowi zniewolonemu przez najeźdźce. Kto jak kto, ale ty pazdzioch to już powinieneś przeprosić.Tak nie można.Proszę też admina ,żeby nie znieważano innych nacji na tym forum. Ile to lat byliśmy pod zaborami? W komunie uczono o upodleniu Polski i innych państw,teraz nie.

0 0
ID:9048

j-23

paździoch to ty żyjesz

0 0
ID:9049

Jan Kowalski

odczepcie się od Czeczenów - Czeczeni to muzułmanie, a więc myją się bardzo często (tak im nakazuje religia)

0 0
ID:9050

zbuntowany_kaloryfer

Skąd założenie, że "Czeczeni śmierdzą"? Pasqdnie rasistowsko mi to brzmi. A rasizm to wyjątkowo okropna choroba...

0 0
ID:9052

meleksik

Zbuntowane żeberko się pojawiło :) A co to, przerwa od pisma włocławskiego???

0 0
ID:9057

pazdzioch

szujo moze napisz jeszcze bratniemu zniewolonemu narodowi?
widze ze jest podatny na wplywy tvp i jej nagonke ze wszystko co rosyjskie jest be a terroryzm w wykonaniu czeczencow cacy. Myslalem ze chociaz Ty pogromca kiecoli jestes bardziej obiektywny i nie dajesz zalozyc sobie klapek na oczy jaki to wspanialy i jednoczesnie nieszczesliwy jest nasz narod skopany przez historie i winni sa temu oczywiscie wszyscy tylko nie my.Serdecznie pozdrawiam zniewolonych polakow

0 0
ID:9058

zbuntowany_kaloryfer

Co Ty bredzisz meleksie? Przeca gdybym był fanem pisma włocławskiego nie uważałbym rasizmu za chorobę, a wręcz przeciwnie!

0 0
ID:9062

jadzia

JAN KOWALSKI ma rację ! oni są czyści.Cuchną /śmierdzą/ nasi rodacy !To przypadłość po zaborach.Smrodem zniszczyć przeciwników.Oto cel tych niedomytych.

0 0
ID:9067

Stacha

do JA - może czujesz swój smród -ciężko się przyznać?

0 0
ID:9069

szuja

pazdzioch-ale co ma brud i smród wspólnego z terroryzmem ?
Przeproś i już .To nie platforma wiertnicza.Moja wina ,że ty z PO.Wiesz ilu było Polaków anarchistami/terrorystami/ w obronie kraju? No co tobie? Kiecoli nie lubię ale tylko złodzieji,pedałów i kur....bo to nasienie diabła.Czy czytałeś żebym napisał,że potępiam dekalog ?

0 0
ID:9077

cyklista

Do~ja
Zacytuję fraszkę Sztaudyngera
"I gówno by nie śnierdziało
gdyby samo się wąchało"

0 0
ID:9081

pazdzioch

Szujo w twoich zylach plynie cyganska krew wiec kazdy rozumie twoje wystapienia w obronie tego

0 0
ID:9084

szuja

Romowie/cyganie / to bardzo higieniczni ludzie.Byłeś w cygańskim domu? Może być biednie ,ale jest czyściutko.
Pazdzioch Cyganów też przeproś.

0 0
ID:9086

sportowiec

O! Znowu gościu z siłą argumentów! Pamiętaj, są miejsca gdzie biją Murzynów.

0 0
ID:9088

Rysiu

szuja nie cygań

0 0
ID:9097

cyklista

Nie mam nic przeciwko obcym nacjom w Polsce,pod warunkiem racjonalnej polityki imigracyjnej.To znaczy takiej która dostrzegałaby zagrozenia płynące ze wzrostu poszczególnych narodowości osiedlajacych się w Naszym kraju.Ciekawi mnie jakby powstały małe dzielnice mieszkaniowe we Włocławku (takie mini getta zorganizowane samorzutnie przez społeczności napływowe)do których po wejsciu Polaka moznaby dostac po głowie.Policja w USA boi się wkraczać na takie terytoria zamieszkałe np.przez portorykańczyków,Chinczyków lub ludnośc murzyńska.Niech biały wejdzie do czarnej dzielnicy nawet w dzień.

0 0
ID:9105

zbuntowany_kaloryfer

Cyklista dokładnie! Polityka imigracyjna powinna największy nacisk na integrację z resztą społeczeństwa. A jednym z jej przejawów powinna być bezwzględnie obowiązkowa nauka j. polskiego zakończona egzaminami z prawdziwego zdarzenia.
A tak poza tym to generalnie postrzegani jesteśmy jako naród tolerancyjny. Jednak mimo wszystko ciekawi mnie jakie byłyby reakcje społeczeństwa gdyby nagle dajmy na to całe Bulwary zasiedlić uciekinierami z Białorusi..

0 0
ID:9120

cyklista

Do zbuntowanego-kaloryfera.
Uciekinierzy z Białorusi? Jezscze nie byłoby tak żle Szanowny Kaloryferze.Ale jak byliby imigranci wyznający wiarę proroka Mahometa mógłby być problem.Zażyczyli by sobie np.postawienia meczetu.Czy chciałbyś słyszeć nawoływania z minaretu 5 razy na dzień do modłów przez megafon usytuowany na minarecie (wyższym np od katedry o 20 m).Biskup Włocławski by tego nieprzeżył.Budzony o świcie nie przez dzwony katedralne ale przez muezina.

0 0
ID:9123

zbuntowany_kaloryfer

A jak już jesteśmy w temacie innych narodowości, to mam ciekawostkę. Dziś na Onecie pojawiła się informacja o brutalnym samosądzie w Gwatemali, zresztą jaki samosąd nie jest brutalny;)). Następnie na forum dot. tego zajścia pojawiła się zagorzała dyskusja na temat barbarzyńskich obyczajów ciągle panujących w Afryce hehehehehe. Nie skomentuję nawet;)

0 0
ID:9137

cyklista

Re-zbuntowany-kaloryfer
Zapomniałem odpowiedzieć na Twojój wpis o integracji.Tylko nie takiej jak w Królestwie Niderlandów,tam Molukańczycy (dawna kolonia Holenderska) oraz imigranci z Surinamu(Gujana Holenderska)zintegrowali się ze społecznością holendrów.Mają zaś problemy z Marokańczykami.

0 0
ID:9139

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA