Od pewnego czasu pokazuję wg. mnie łgarstwa ekipy,...

Od pewnego czasu pokazuję wg. mnie łgarstwa ekipy, nazywanej przez niejakiego Kukuckiego Krzysztofa lewicą. Poniżej za "Nowościami" kolejny kwiatek. Pani rzecznik mówi ooddaniu pieniędzy do RPO
"Monika Budzeniusz, rzeczniczka ratusza, w odpowiedzi stwierdza, że pieniądze na rewitalizację placu Włocławek będzie musiał zwrócić symbolicznie. - Te pieniądze mieliśmy od marszałka obiecane - mówi. - Zwracamy je w tym sensie, że pokazujemy, że ich nie chcemy, bo nie będziemy placu rewitalizować."
Reszta - bez komentarza.
P.S. Lewica (ta w/g Kukuckiego) od lewicy różni się tak jak picie szczawnicy od szczania w piwnicy.

4 komentarze

cyklista

Proszę,jeżeli można wyjaśnić mi kto to jest Pan Kukucki.Cały czas na forum pojawia sie to nazwisko.Kukucki to,Kukucki tamto.Czy to jakiś kacyk partyjny dawnego PZPR ?
Młode pokolenie komunistów? Wyrocznia z "Kapitałem" Marksa i "Dziełami wybranymi " Lenina ? Na 100% nie należy do naszego grona włocławskich narodowców o skrajnie nacjonalistycznych poglądach.

0 0
ID:9101

Dionizy

Sportowiec, a tak uczciwie bez łgarstwa to co ci chodzi?

0 0
ID:9116

szuja

"Sportowiec" ma tak jak kaczki na dole i u góry ,wszystko razem.Hahaha Jak Ty sikasz?

0 0
ID:9127

sportowiec

Nie zauważyłeś? O przyzwoitość czyli coś, czego brakuje lewicy (tej w/g Kukuckiego).

0 0
ID:9174

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA