Czy sprzedaż działjących na przyrost mięśni środków(...

Czy sprzedaż działjących na przyrost mięśni środków( niszczących układ pokarmowy i nie tylko)jest w Polsce dozwolona .Syn sąsiada ,który tą świnską karmą się faszerował ma teraz poważne problemy zdrowotne.A diagnoza przewiduje wieloletnie leczenie .Czy ma ktoś na ten temat dokładniejsze informacje ?

9 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Najprędzej takie info uzyskasz od siłownianych karków. O ile oczywiście możliwa jest z nimi rzeczowa dyskusja hehe. W każdym bądź razie w mojej bliskiej okolicy mieszkał kark naprawdę olbrzymich rozmiarów i rozpowiadał on, że je odżywki proteinowe czy jak one się tam zwą, a oprócz tego olbrzymie wręcz ilości mięsa. Zarzekał się przy tym, że mają one atesty i są w 100% zdrowe i nieszkodliwe. Nie wyglądał na chorego pomimo kilkuletniego stosowania takiej diety; tylko tyle, że w wieku jakichś 24-25 lat wyglądał na 35-40. No ale niekoniecznie musi tu zachodzić związek.
A drugiego karka, którego znałem nie ma już wśród nas. Bo to był biedniejszy kark i nie było go stać na tony odżywek, w związku z tym zaczął jechać do oporu na metanabolu i innych najtańszych sterydach, a przy tym żyć o zupkach i kanapkach z pasztetową;). I po kilku już miesiącach wyglądał potwornie. Spuchnięty jak cholerny topielec, łapy całe w rozstępach. Minęło kolejne kilka miesięcy i matka znalazła nad ranem karka sztywnego we własnym wyrku.

0 0
ID:9118

mim

Głupie pytanie, czy kupił to nielegalnie?

0 0
ID:9122

szuja

Człowieku co ty netu nie masz ?

0 0
ID:9126

MR

Pytam bo chyba syn sąsiada jest na podobnej drodze ,a kiedyś to był naprawdę równy facet.Ktoś pisał na forum ,że we Włcławku ,,Studia Zdrowia "tym świństwem handlują ,a podobno są w tym takie składniki jak w karmie dla świń (sterydy,proteiny itp.), nie wszystkie można sprzedawać legalnie.Jeśli ktoś wie coś na ten temat -niech napisze ,może uratuje w ten sposób choć kilku tych młodych nieświadomych ludzi.

0 0
ID:9129

opinion

Nic im się nie stanie, kobieto ! Mój ojciec używa tego typu odżywek, mój brat, ja osobiście także i to od wielu lat, ojciec już kilkanaście, i wszystko jest dobrze, wyniki ma bardzo dobre, zreszta mój brat studiuje medycyne, i wie co je, strasza jak straszyli kiedys oknami plastikowymi, albo kartonami z mlekiem,itd itp

0 0
ID:9133

elmooo

Trzeba tez wspomniec ze takie srodki w głowie tez zostawiają slad. wystarczy stworzyc konstruktywna rozmowe ze wspomnainym karkiem - o ile to wogole mozliwe.
malo ktory ma cos sensownego do powiedzenia

mam znajomego lekarza - mial do czynienia z takim koks-goscie.
wielka muskulatora a pod miesniami - wyniszczony organizm, serce przerosniete i zmeczone jak u 70latka...
jak stwierdzil - diagnoza dla 27 latka - dal mu gora 4 lata zycia i nic sie nie da zrobic bo tylu organow na raz to nikt mu nie wymieni

0 0
ID:9135

zbuntowany_kaloryfer

elmooo, a jeden by mu wymienili hehehehe;)))??

0 0
ID:9136

kortyzol

~opinion- to ty masz całą rodzinę chorą,sam jesteś chory i nic nie łapiesz. Brat zdaje egzaminy pewno po amfie ,to na drugi dzień już nic nie wie z tego co zdał.

0 0
ID:9138

MR

Przerost mięśnia sercowego i zmiany w psychice to nie są raczej strachy ,ale rzeczy realne ,a ten chłopak mimo muskulatury po wejściu na 3 piętro jest wykończony ,a jego agresja powoduje ,że rodzina nie może się z nim porozumieć .Zresztą sam zaczyna sobie zdawać sprawę ze stanu zdrowia po badaniach jakie przeszedł.Znam go od dziecka i dlatego proszę ,przestrzegajcie młodzież przed kupowaniem tych świńskich pożywek ,które skracają życie ,a tylko nabijaja kasę handlarzom.

0 0
ID:9142

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA