OMG, wlasnie obejrzalem wywiad z panem Olechowskim, filarem,...

OMG, wlasnie obejrzalem wywiad z panem Olechowskim, filarem, wypijewskim i jestem prawie pewny ze nie oddam na nich swojego glosu

4 komentarze

Olechowski

Bajkopisarz, gawędziarz,woda,woda woda...bez konkretów

0 0
ID:9148

ha ha

To masz szanse w poniedzialek pojsc na spotkanie z Niesiolowskim. Nastepny geniusz slowa z PO. Mimo, ze jestem czlonkiem PO jego wypowiedzi uwazam za glebok zenujace. Szczegolnie na temat Prezydenta.

Kolejny paradoks to (sorry za linka ale nie moge znalezc innego)

Person w tak prostacki sposob wypowiada sie na temat Kaczynskiego, ze zal, iz uczsetniczy w/w inicjatywie. Ale taki jego poziom.

Tak to jest jak dziennikarzyna zostaje senatorem w marynarce z plamami (taka mial na debacie kandydatow do PE).

Nie wspomne o Palikocie bo tu slow brakuje. Musze powiedziec, ze Urban jaki byl taki byl ale mial klase. Oni nie maja.

Zreszta spojrzmy na lewo: Kukucki, zenada, Kuzniewicz, ktory nie moze zapanowac nad mimika twarzy, Pani Budzeniusz, ktora chyba nie co to rzecznik prasowy.

Ci ludzie nadaja sie do pracy, to jest pewny ale niestety nie na miejscach, stanowiskach, ktore zajmuja.

0 0
ID:9154

pździoch

Ale pisanie nazwisk z małej litery świadczy o piszącym i jak czytałem to inne narody też Ci się nie podobają. Jakiś malkontent. Idź się leczyć do szpitala PO.

0 0
ID:9157

zbuntowany_kaloryfer

Ja po oglądnięciu video z tej rozmowy też zdecydowanie na nich nie zagłosuję. Populistyczne trutnie pragnące za wszelką cenę dorwać się do koryta

0 0
ID:9160

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA