chciałbym się w Wami podzielić informacją o kebabie na...

chciałbym się w Wami podzielić informacją o kebabie na ulicy ... wszystko by było OK jak by nie zaczął się kiepścić ... smaczny to może jest ale ilość mięsa dawanego do tego kebabu to jakaś porażka ... zapychają tylko bułka i surówkami a mięsa to tam jak na lekarstwo ! wentylacja w lokalu to jakaś kolejna porażka bo jak się wchodzi to od razu dym w oczy szczypie ! i jest siwo wewnątrz ! generalnie jakoś tak brudno ! niech ktoś powie gdzie tu w tym miasteczku warto iść na kebab ale taki z prawdziwego zdarzenia a nie jakieś warzywne cudo !

29 komentarzy

klient

Tylko na dworcu PKP w budce, ale ta budka blizej Poczty, zaraz jak sie zaczyna postoj taksowek, tam jest tablica - plan miasta Wloclawek, jedyny dobry kebab w tym miescie i cena przystepna, wszedzie gdzie indziej to i cena i szybksoc obslugi i sam kebab to ponizej norm, polecam !!

4 4
ID:9477

aza

zgadzam sie z przedmówcą najlepzy na dworcu

3 1
ID:9479

harcerz

We Włocławku nie dostanie sie autentycznego kebabu.To wszystko podróbki wołowe lub wieprzowe.A nie z jagnięciny

2 2
ID:9482

szuja

Oj będzie miażdżyca jak nic.

0 2
ID:9485

xxx

ta budke na pkp co powyzej pisze polecam i bar guliwer przy torunskiej naprzeciwko biedronki i wck, duzy kebab mozna spokojnie zjesc zamiast obiadu i to za dyszke :)

0 2
ID:9487

Smakosz

Zdaje się, że ostatnio w Rosji dwaj kolesie zabili trzeciego, poćwiartowali, część zjedli, aresztę sprzedali do kebabu. Smacznego.

0 0
ID:9490

tomasz kulpa

najlepsz jest przy kauflandzie

1 10
ID:9519

Radzio

guliwer polecam

1 1
ID:9542

Ali

Nowa otwarte kebab w wlocawek 100% arab :)

1 3
ID:52299

ja

najlepszy kebab jest pod realem. mozna dobrze zjesc i czeka sie bardzo krotko od momentu zamowienia

5 11
ID:55331

TADEK

Kiepskie jadzenie i kiepska obsługa

1 5
ID:57520

milekopilek

najlepsze to marmaris robi ci prawdziwy turek a nie przbiorą diabła tasmańskiego za turka i bendą sie chwalic u nas robi turek u innych tak niema . najlepszy kebab MARMARIS

4 5
ID:59752

żarłacz

pod realem polecam

3 3
ID:61815

kebabożerca

Święta prawda Marmaris najlepszy kebab we Włocławku wszystko świeże i smaczne

4 2
ID:62026

użytkownik

Najgorszy kebab w mieście! Kebab bez mięsa i to nie pierwszy raz! Idzie sie z reklamacja i taka ci powie że ona nie ka sb nic do zarzucenia masakra strata pieniedzy!

0 2
ID:62970

guliwer

Nie ma co iść do G..... nie polecam! Strata paniedzy! A na reklamacje mówią ze nie mają sobie nic do zarzucenia

1 1
ID:62981

jessica gierba

polecam kebab dworzec dla mnie najlepszy kebab w miescie

3 3
ID:64979

gość-83265

Ja tam najbardziej lubię giganta z pod kauflanda :)

0 2
ID:67441

Niko

tak jak patrze i próbuje to oprócz budy pod kauflandem w włocławku nie zjesz dobrego kebaba!!!!!
Jadlem kebab TURECKI w niemczech!!! WYPAS!!!!

0 1
ID:67672

noris

Najlepszy kebab jest w tesco polecam w guliwerze sie popsul i obsluga jest niemila

2 1
ID:67843

ziper

najlepszy kebabson we Viktori na Piekarskiej Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 0
ID:68851

biedronka

Doner kebeb na dworcu od jakiegoś czasu trafiam na dwie Panie ktòre tam pracuja " rudaa I ciemna" obsługa fatalna albo kogos obgadują albo jak chce kebeba z serem to sera nie ma poczym wydaja zapiekankę. Następnym razem chce kebeba rolo zapieczonego ktorego juzz jakis czas kupuje I co słysze, ze mi nie zrobią bo w tortilli dziury się robią, a przez rok sie nie robiły. Obsługa tych dwuch Pań ŻENADA

2 1
ID:69259

zadowolony klient

@~biedronka: z tego co wiem te panie zapiekanek na miejscu nie robią,tylko jest przywozona.Z twoich wiadomosci wynika ,ze powinny zdjąc z zapiekanki i włożyc ci do kebaba,bez przesady.

0 1
ID:69461

jedzący

dawać pod auchan, zawsze odchodzę zadowolony

0 1
ID:70127

Kaczka

Najlepszy kebab jest pod tesco. Bulka zawsze fajnie przypieczona . Zamiast surowek maja kapuste pekinska ale mi akurat lepiej smakuje w kebabie pekinska. Mieso zawsze swieze. I co najwazniejsze maja najlepszy we wloclawku sos do kebabow. Polecam. Zaraz wlasnie jade tam na kebsiaka

0 1
ID:70263

Kaczka

A co do dworca to fakt, nie dobry jest. Czesto myla zamowienia i to juz wydaje mi sie ze specialnie. Mowie ze bez ketchupu. To nawala go ze az spada. A potem musza robic nowa bo nie chce by ktos mi zmazywal ketchup i potem wyglada to jak rzygi. Raz zmazala mi wszystko nozem i mowi" masz juz bez ketchupu."i taka obuurzona stala a ja ze chce nowa zapiekanke i jzu

1 1
ID:70264

gość-88483

Do kolegi harcerz jak już chcesz wiedzieć to prawdziwy też nie jest z jagnięciny tylko z Koziny. Pozdrawiam

0 0
ID:71479

gość-55621

na nowcy nowy otwarte kebap tam jest najlepsze

0 0
ID:71647

gość-85984

byłem na nowcy dostałem rollo bez sosu a że brałem na wynos to już nie prostowałem sprawy i powiem dupy nie urywał smakowo

0 0
ID:72084

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA