Jak nie Breżniew to Obama...

Jak nie Breżniew to Obama
[IMG]http://i49.tinypic.com/25sanhv.jpg[/IMG]

3 komentarze

cyklista

Szanowny i Czcigodny Szuja
Wydaje mi się,że upodabniasz się do jednego z wykładowców pewnej nowo powstałej wyższej szkoły technicznej.Podam tylko na zakończenie inicjały owego "profesora" aby nie naruszać zasad tego forum.Otóż podobnie jak ów "profesor"miast prowadzić wykłady w formie przekazu informacji posiadanej przez wykładowcę,lub w formie dysputy ,podaje swoim studentom tytuły publikacji oraz autora aby sami zaczerpnęli z podręczników akademickich wiedzę na dany temat.Ty również wrzucasz hasło i podajesz strone internetową traktujac nas jak swoich słuchaczy.Jeżeli mówisz "A"-Breżniew to dalej wyświetl sprawę.Krótko i zwieżle tylko nie jak Krisss.

0 0
ID:9495

szuja

Przepraszam,musisz w takim razie iść do okulisty po przepisanie nowych okularów,skorzystać z oprogramowania,jeżeli napisy przy rysunkach są za małe . Napisy są w języku polskim. Komentarz dla mniej inteligentnych też zrobiłem. Kropka

0 0
ID:9497

cyklista

Co ze mnie za inteligent jak mój iloraz inteligencji IQ ma wartość pierwiasta z liczby urojonej.Kolejkę u okulisty zamówiłem po twojej sugestii-wizytę mam zapowiedzianą na 12 wrzesnia 2014 roku.Do tego czasu wykozystywać bedę klawiaturę Breill'a.

0 0
ID:9500

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA