Nigdy więcej na imprezę Sylwestrową do szkoły TRAGEDIA...

Nigdy więcej na imprezę Sylwestrową do szkoły
TRAGEDIA to mało powiedziane jedzenie chyba bylo z ostatniej zabawy sylwestrowej czyli rok temu
tragedia tragedia NIE POLECAM ZWYCZAJNIE BRAK MI SŁOW !!!!

30 komentarzy

organiatorzy

To wręcz niemozliwe.Zupa mleczna którą zaserwowaliśmy tuz po północy.Mleko było swieże-krowa padła tuż przed wydojeniem.I niepotrzebnie ten pan w czerwonym krawacie sie unosił krzyczac -"Gdzie jest golonka od tych kości,którą tu zamawiałem".Dziwimy sie uwagom typu "tatar sie rusza" a co miał robić też chciał potańczyć.Odnośnie lodów waniliowych stwierdzamy kategorycznie-"przynajmniej gronkowce w tych lodach były świeże"

0 0
ID:9962

No taaa

Miałaś się kochanie bawić, a nie obżerać. Najlepiej znajdź żródło stresu, przyczynę. Pobądź przez kilka minut sam na sam ze swymi "zdenerwowanymi" myślami, pooddychaj głęboko, policz do dziesięciu i spróbuj zrozumieć, że zajadanie stresu nic nie pomoże - no, może na chwilę, ale na dłuższą metę to bez sensu. Powinnaś spróbować znaleźć jakieś inne sposoby rozładowywania wewnętrznych napięć. Mi pomaga spokojne przeanalizowanie sytuacji, słuchanie muzyki, głębokie oddychanie (wdech - liczysz do 4, wydech - do 8), pisanie w pamiętniku o tym, co czuję, czytanie gazet. Warto ćwiczyć "spokój ducha" również w momentach, gdy nie odczuwasz stresu. Jeśli uda Ci się wypracować kilka osobistych technik relaksacji, na pewno będzie Ci dużo łatwiej reagować na stres i frustrację. Powodzenia!!

0 0
ID:9963

Kasia

chyba aż tak źle nie było jak piszesz, byłam też tam i może zachwytu nie było na stole ale nie przesadzj że to było jedzenie ze zeszłego roku bo jakoś ja się nie otrułam i żyje, a niestety tak jest na imprezach że dają coś w rodzaju przekąski a nie suto zastawiongo stołu... można narzekać na co się chce ale zespół mieli absolutnie fajny!!!!

0 0
ID:9965

Ania

śmieszne te opini, ludzie jak chcieliście się na jeść to mogliście zostać w domu i najeść się do woli...to był sylwester a nie " kto zje więcej" bez przesady!!! Skoro aż tak źle było to czemu nikt tego nie powiedział organizatorą i siedzał na balu do końca?? żałosne takie wypisywanie swoich żali tu!!!!!!

0 0
ID:9969

axxx

to po co tyle kasy biorą, mogli wziąźć o połowę mniej i wtedy nikt by nie gadał, zwykłe dziadostwo

0 0
ID:9970

Gośka

Ja sie zgadzam to jednak byla tragedia :( ja tez nic nie jadłam i moi Rodzice również hmm narzeczony zjadł coś ale też nie smakowało jak sie pije wódeczkę to trzeba czymś ją popić a pozniej zjeść bo zgonik byłby heh
zespól no dawał radę ale nic pozatym :) najlepsza była herbata tzn woda z cytryną !!!!!

0 0
ID:9971

Miecio

Ja też byłem na tym sylwestrze i jedzenie było pyszne. Golonka w czekoladzie była najlepsza. A poza tym: śledzie duszone z makaronem, psie udka z miodem z uszu, pikling kota, pyszności...

0 0
ID:9979

Aneta

Droga Pani gdybym wiedziała ze bedzie tak ze po sylwestrze za który zapłacilismy z mężem 280 zł. i nic nie jedliśmy i nie bylismy do końca (tylko do 24:10 )tylko wrócilismy do domu na romantyczna kolację i winko to byśmy wcale sie tam nie wybrali !!!
Nie chodzi o to zeby sie najeśc do syta ... ale zeby cokolwiek zjesc!!!
jezeli nie macie smaku i to dla Was może i bylo fajnie :D
moim zdaniem karczek i kurczaki dojrzewały na strychu albo w szkolnej piwnicy haha ale dla tych ktorzy lubią smierdzącą wieprzowinkę polecam jak najbardziej heh
pozdrawiam i zyczę szczęsliwego nowego!!!! i oby nigdy wiecej takich imprez !!! chyba ze z wlasnym prowiantem haha

0 0
ID:9981

eczka

macie racje,a te pozytywne posty to chyba organizatorzy piszą, szkoda kasy ,złe wspomnienia na cały rok zostaną

0 0
ID:9983

MR

Dajcie namiary na ten lokal ,bym mógł go omijać ...tak jak ten na Polnej gdzie żarcie dowożą w brudnym bagażniku lub pod nogami pasażera...

0 0
ID:9986

agnesor

Ludzie nie macie porównania... Ja w ubiegłym roku zapłaciłam 350 zł od pary w pewnej Szkole Tańca i tam to dopiero była masakra dosłownie nic w porównaniu z tym co w SP bo chyba o tą imprezę chodzi.
Obsługa - miła, jedzenie- może być, zespół - świetny. na 10 punktów 8 i pół za całość. Fajny pomysł ze staropolskim jadłem ( szwedzki stół). A dekoracja to naprawdę była super!Nie żałuję tych 280 zł.

0 0
ID:9987

loco

no a my z moją drugą "połówką" i bandą znajomych w Sylwestra
"najechaliśmy" gospodarstwo agroturystyczne nad Gopłem, było cudnie i przesympatycznie, jedzonko ..palce lizać,pogódka....znaczy śnieg się pojawił, bitwa na śnieżki i sanna oczywiście się odbyły no i w Nowy Rok ..pidżama party..na pewno wracamy tam za rok !!!

0 0
ID:9988

organizatorzy

A zatem podsumowując Państwa opinie na temat wspaniałości jakie serwowaliśmy na Państwa stoły.
Po drugie primo.Pan Miecio odkrył nieco tajniki naszej kuchni wyjawiając prawde o subtelnej strukturze naszych dań.
Po pierwsze tercio.Nie wszystkie przygotowywane półprodukty przechowywano na strychu i w piwnicach.Ale były to produkty pochodzace z nielegalnego uboju odbywajacego sie w oczyszczalni ściekó miejskich.
Po secundo trzecie.Skoro piszący przeżyli to rzeczywiscie jest cud w Nowym Roku 2010.
Wszystkim dziekujemy za wspaniałą zabawę Sylwestrową.

0 0
ID:9989

Aneta

Moje psy jedzą lepsze jedzenie niż ludzie w sylwestra w szkole haha ale co tam ŚMIECHU WARTE GASTRO PHII GASTRO PROBLEMY PO TYM ŻARCIU !!!!
słuchajcie organizatorzy zróbcie cos dla włoclawian zacznijcie nie wiem hmm tańczyć może sprzatać ??? ale nie organizować cateringu i tymbardziej GOTOWAĆ !!! ha! ale słuchajcie w przyszłym roku nie musicie już ubijać świń zostało Wam przecież tyle pysznego jedzenia haha :D:D:D
najlepiej zamrozić hmm te śledzie były pyszne szkoda że miały 12 lat i były takie czarne a aha a zapach uuu normalnie pomysł na śledzia (ALA TRAGEDIA) :D:D:D
NORMALNIE SZOK a makaron hmm Tanio i nie pewnie !!!!
no ale o to chodzi i biznes sie kreci....
gdyby nie ten alkohol oj ciężko .... no i ludzie mówiący kurde chleb jest świeży nie do wiary:D:D:D

0 0
ID:9993

organizatorzy

Szanowna Pani Aneto
Niniejszy informujemy,że też nie możemy zasnąć drugą noc zrzędu z powodu kaca moralnego.
Przypominamy,żę serwowane sledzie nie miały jak sugeruje Pani 12 lat lecz były pełnoletnie a więc 18 (na marginesie nie orientujemy sie kiedy konkretnie osiagaja one pełna dojzałość płciową)a skoro tak to dlaczego nie miały prawa w tę Sylwestrową noc pomalować sie na czarno ?
Makaron w rzeczywistości nie był taki tani jak Pani pisze
z uwagi na to postanowilismy wykorzystac jako specjał catgut chirurgiczny (nici do przeprowadzania operecji)one rónież rozpuszczaja sie pod wpływem soków żołądkowych.
Na pieczywko nie mielismy wpływu a jak zapewnił nas dostawca było wykonane z mąki przennej doprawianej wołkami zbożowymi.Stąd ten subtelny smak bułeczek i chlebusia.

0 0
ID:9996

Ania

Wiesz co "Aneto" nie chodzi mi o to, że mnie to jedzenie smakowało, trzeba było wcześniej przeczytać tu komentarze jakie pojawiły się przed sylwesrem o tej szkole i organizowanych przez nich imprezach to może zrezygnowała byś wcześniej i nie była byś stratna tej kasy co zapłaciłaś ...ja tam uważam, że było mineło a wylewanie swoich żali przez Was wszystkich tu jest śmieszne bo pretensje trzeba zgłaszać organizatorą żeby wiedzieli że goście byli nie zadowoleni a z tego co słyszałam pod drzwiami to ludzie wciskali "kit" Pani co drzwi otwierałą, że impreza super i jedzenie też więc jedno się mówi a co innego pisze!!!

0 0
ID:10000

:)

A czy przypadkiem w szkołach nie ma zakazu urządzania tego typu imprez?

0 0
ID:10003

wojciech

Szkoda że organizatorzy nie znają słowa przenny???? Piszemy go pszenny . coraz więcej analfabetów !!!!

0 0
ID:10004

organizatorzy

Szanowny Panie Wojciechu
To nie wina niedouczenia lecz wypadek przy pracy.Od czasu zorganizowania zabawy Sylwestrowej ukrywamy sie w piwnicy.
Po prostu zgasło światło a szczur nieopatrznie wcisnął klawisz z litera "R".Czy do stylistyki ma Pan jakieś spostrzezenia ?

0 0
ID:10009

szuja

hehehe-szczurem zastawia sie!

0 0
ID:10016

organizatorzy

Szuja w myśl przysłowia "zastaw się a postaw się".

0 0
ID:10020

Stacha

Może szkoły teraz nie potrafią zorganizować Sylwestra - wszystkiego jest za dużo a ludziom nic się nie podoba. Byłam w latach 84/85 w Szkole Nr 1 - ubaw wspaniały a jaka kapela grała,-nogi same chciały tańczyć- mnóstwo znajomych-nikt nie wyszedł głodny a przecież -jak niektórzy mówią- nic nie było w sklepach. Szalały- tańczyły- dziewczyny na stoliku, atmosfera super- bawili się wszyscy i wszyscy też pili. Ja mam bardzo miłe wspomnienia z tej szkoły .Można powiedzieć są różne i różniste Szkoły.

0 0
ID:10023

wojciech

W piwnicy był szczur i karczek wieprzowy serwowany na sylwka i tam było idealne miejsce dla Was Szanowni organizatorzy pozostańcie tam .... będziemy o Was pamiętali!!!

0 0
ID:10026

Aguchaaaaa30

a i jeszcze bardzo ważna sprawa ORGANIATORZY CZY ORGANIZATORZY bo widzę że z tym również macie problemy.
Moim zdaniem pasuje do Was ta pierwsza nazwa tylko przed napisem Organiatorzy powinno pojawić się GASTRO czyli
Gastro organiatorzy!!!!

0 0
ID:10029

no taaaa

szczurem sie zastawia bo nic choć jedzenie które serwowali prawie żyło!!!!

0 0
ID:10030

no nie jest zle

ale śmieszne te wasze wpisy!!
ale popieram zapłacił ktos kase to powinno byc jadło a nie zblazowane resztki!!!!!!!!111

0 0
ID:10037

organizatorzy

Szanowni Internauci
Zacząłem od kawałów na temat jedzenia w PRL.A kończę na przeprosinach.Zatem wszystkim życzę zdrowego i pogodnego Nowego Roku 2010.

0 0
ID:10043

szuja2

W .... mają Twoje Szanowny Organizatorze Przeprosiny haha
Byłem na beznadziejnym sylkwku w szkole

0 0
ID:10047

Zadowolona

Byłam na niejednym Sylwestrze, i szczerze mówiąc ten spędzony w SP był bardzo fajny.Jedzenie tak jak mówicie do kitu. Gdyby nie super muzyka cały Sylwester byłby niewypałem. Najbardziej podobała mi się ta wokalistka, która nie dość,że ma wyjątkowy głos, to jeszcze bawiła ludzi do białego rana. Brawo orkiestra!!!:)

0 0
ID:10059

Blondyna

Chyba byłam w innej szkole na balu Sylwestrowym niż wy, ponieważ u mnie wszystko było OK. Jedzenie bardzo dobre i dużo. Zamiast solistki był solista i tez dobrze bawił towarzystwo, aż żal było wracać do domu. Dla tego nie mówcie że w szkole nie ma dobrej zabawy.
Wszystkiego najlepszego niezadowolonym,w Nowym Roku życzy Blondyna

0 0
ID:10089

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA