Nawiazując do wpisu Panny Młodej informuje,żę nie...

Nawiazując do wpisu Panny Młodej informuje,żę nie zamierzam się żenić.Po pierwsze posiadam dwójkę dzieci z pierwszego małżeństwa, jedną córkę z drugiego i nie mam najmniejszego zamiaru popełniać następnego błędu.Nadmieniam,że nazywanie mnie "młodym" jest lekką przesadą.Liczę sobie prawie 78 wiosen.Ale Pana Młoda myśli,że jestem młodszy.Przyznaję sie,że jestem po 3 liftingu stąd być może młodo wyglądam na twarzy,ale cała reszta.Czas mnie szykować sie na druga stronę lustra a nie przed Urzednika Stanu Cywilnego.

4 komentarze

zbuntowany_kaloryfer

A ja Ci radzę wziąć Ją za żonę - wszak do 3 razy sztuka;) A poza tym 200 lat życia, jako że w twoim wieku życzyć setki trochę już nie wypada. Raz byłem świadkiem na jakimś przyjęciu, kiedy mojej śp. prababce biesiadnicy zaśpiewali "100 lat!" - a babka miała jakieś 96 czy coś w podobie hehe A może rozwój techniki trochę przyspieszy i dostaniesz fajny tytanowy korpus i odnóża (do wyboru opcjonalnie dwa, trzy lub cztery) - i będziesz cyborgiem jak ten generał z Gwiezdnych Wojen;))) Nie ma jak trochę się pośmiać z wieczora;)

0 0
ID:10090

Pan Młody

Do Zbuntowanego_Kaloryfera
A Czcigodny Kaloryferze uważasz,że podczas Twojej nieobecności co ja robiłem?Poczytaj Sobie.Zacznij od (2)
strony a domyślisz sie w ile postaci mogłem sie wcielić.

0 0
ID:10096

zbuntowany_kaloryfer

Witam, witam Czcigodnego Cyklistę;)

0 0
ID:10114

Pan Młody

Widzę,żę znowu zaczynają Tobie dokuczać po opisaniu pobytu na Słowacji.Nie przejmuj się tym.Masz ciety język,więc Tych dokuczalskich przewieziesz w sposub kulturalny i bezpardonowy.Pozdrawiam.Jako organizatorowi nie udał mi sie Sylwester,nawet Szuja twierdził,żę zasłaniałem sie szczurem.

0 0
ID:10121

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA