BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ WSZYSTKIM ! POPIERAM KANDYTATA NA...

BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ WSZYSTKIM !

POPIERAM KANDYTATA NA PREZYDENTA DONALDA TUSKA, TO CO WYPRAWIAJĄ KACZYŃSCY TO SZOK, PLATFORMA MIMO WIĘKSZOŚCI W SEJMIE Z PSLEM, NIE MOŻE RZĄDZIĆ, JEDYNIE GDY NARÓD ZAGŁOSUJE NA DONALDA TUSKA, BĘDZIE DOBRZE. MUSI UFAĆ DONALDOWI TUSKOWI, ZAWIERZYĆ MU SIĘ, KOCHAĆ GO, TAK JAK ON NAS UMIŁOWAŁ, NIE MA LEPSZEGO KANDYDATA NA PREZYDENTA, NIE WIDZĘ LEPSZEGO, JEST WYBITNYM HISTORYKIEM, WIELKIM PRZYWÓDCĄ I MÓWCĄ, POTRZEBA WIĘCEJ TAKICH LUDZI, UBIERA SIĘ DOBRZE, TYLKO DONALD TUSK, W POLSCE GDZIE RZĄDZĄ KACZYŃSCY NIE MOŻNA NIC ZROBIĆ, DLACZEGO TEGO NIE ROZUMIECIE, DONALD TUSK TO JASNO TŁUMACZY ŻE TO WSZYSTKO WINA PISU, PLATFORMA OBYWATELSKA (PO) ROBI BY ŻYŁO LEPIEJ WSZYSTKIM !!!!!!!

12 komentarzy

Stacha

Już się zaczęły wybory? Ile dostałeś kasy - ani Tusk a tym bardziej Kaczyński nie nadają się na to stanowisko. Polsce potrzebny jest PREZYDENT Z JAJAMI - na razie nie widzę - a wzrok mam dobry.

0 0
ID:10113

zbuntowany_kaloryfer

Może nie określiłbym go jako wybitnego ani wielkiego. jednak jako zdecydowanie najlepszego - tak.

0 0
ID:10115

Brawo ...

Nareszcie jeden prawomyślny się odezwał,zapomniał tylko dodać ,że od wiosny przy drogach będą ustawiane kapliczki z POdobizną i POleceniem by składać ofiary za POmyślny wybór.I co TY na to?

0 0
ID:10116

zaniepokojony

Caps Ci się zaciął czy jakieś może inne niewytłumaczalne zjawisko sPOwodowane kropelkami czegoś mocniejszego ?

0 0
ID:10120

szuja

A ja powiem ,że preziem zostanie Buzek.

0 0
ID:10122

Dyrekcja Szpitala

W imieniu Dyrekcji Szpitala Psychiatrycznego w Tworkach serdecznie przepraszamy Internautów portalu www.włocławek.info. za wpis naszego pacjenta.Pod neobecność jednego z lekarzy prowadzących nieborak dostał sie do komputera podłączonego do internetu i wysłał wiadomość która Państwa tak zaniepokoiła.Sytuacja jest w chwili obecnej opanowana.Wyjaśniamy pacjentowi,że powinien głosować na inna wskazana przez dyrekcję osobę a nie samodzielnie prowadzić kampanię wyborczą.

0 0
ID:10123

Ada

Tusk na prezydenta ? Nie daj boze. Ani Kaczynscy ani Tusk. Dosyc wyrzadzili ludziom krzywdy

0 0
ID:10131

zbuntowany_kaloryfer

Ada - tak z czystej ciekawości tylko zapytam: wymień chociaż jedną "krzywdę" jaką Tusk wyrządził konkretnie Tobie. Będę wdzięczny za szczerą i precyzyjną odpowiedź;)

0 0
ID:10136

zbuntowany_kaloryfer

Jeszcze do Ady dodam: bo ja jestem w stanie dokładnie określić jaką Kaczyński i s-ka wyrządzili mojej rodzinie i mnie.

0 0
ID:10137

kortyzol

Tusk jest wielką wredną ... ukrywający samych ..... Zaraz zobaczycie po cenach za energię, paliwo a dalej to cymes dla następnych podwyżek.

0 0
ID:10151

Ada

A ludzie bez dachu nad glowa ? Ludzie nie majacy pieniedzy na leczenie sie, a Ci co nie moga znalezc pracy ? Ci co strajkuja bo wlasciciel zakladu sprzedaje maszyny za symboliczna zlotowke i "zwija manatki" zostawiajac ludzi na bruku.

0 0
ID:10190

masa

Obajjedna kredka rysowani,i to kaczka i to kaczka.a cóż to takiego dobrego dokonał Tusk za swojej kadencji do tej pory,tylko robi dobra minę do tego co sie wyprawia twierdzi ze Polska nie brała kredytów w banku centralnym,tylko jakim kosztem,rosnace bezrobocie,upadajace kolejne zakłady pracy.brak jakichkolwiek perspektyw na normalne zycie,afery szpiegowskie w postaci komisji śledczych prowadzonych za naszą kasę.

0 0
ID:10975

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA