Krew mnie zalewa jak pomyslę kto robi interes na Orkiestrze...

Krew mnie zalewa jak pomyslę kto robi interes na Orkiestrze Świątecznej Pomocy - przykład - wysłałem SMS za 6,10zł minus podatek - 5zł dostaje orkiestra, przy zakupie jakiegos sprzetu bedzie miala tylko 4,10 bo zapłaci wat, czy nie powinno to byc zwolnione wszystko z podatku, to w/g mnie jest złodziejstwo, okradanie chorych dzieci na ktore panstwo winno wszystko zapewnic - ciekawi mnie Wasz poglad

8 komentarzy

adaśko

A mnie zalewała jak widziałem wczoraj ok.godz.11.20,taką oto sytuację:na parking przy ul.14go P.P.obok kościoła N.S.J.podjeżdża samocodzik z rejestracją CWL...,wysiadają z niego trzy panienki,zakładają komże-jak ktoś nie wie co to komża,to niech się dowie-wieszają na szyi identyfikatory,puszki w dłonie i idą zbierać(żebrać) pieniądze na wośp udając MINISTRANTKI a gość,który je tam przywiózł-uśmiechnięty od ucha do ucha-myśli,jak się głupie ludziska dadzą nabrać.Czy to jest normalne?Ale widocznie u "owsika"każdy sposób jest dobry!!!
Ps.Ciekawym,czy admin ta wypowiedź puści,boć to jawna krytyka tego zbieractwa.

0 0
ID:10364

kara

popieram cię jestem tego samego zdania bo jeśli państwa nie stać na sprzęt lub leczenie chorych a my wykładamy pieniądze to niech państwo płaci podatek z budżetu a nie jeszcze okradać chore i bezbronne dzieci

0 0
ID:10370

eczka

a mnie krew zalewa, jak czytam te prostackie komentarze, jakby twoje dziecko było ciężko chore,może wtedy byś zrozumiał, ile dobrego robi owsiak,ludzie czy wy nie macie serca,egoiści

0 0
ID:10377

Bob

Inicjatywa WOŚP jest bezcenna. Sprzęt, który dzięki Niej został zakupiony nie miał by szansy znaleźć się w polskich szpitalach. Jednak nie nie o tym chciałem mówić. Cóż z tego ,że tysiące ludzi poświęca swój czas i zdrowie. Szczególne uznanie dla wolontariuszy.Cóż oszuści też się trafiają(:
Najmniej optymistyczna jest postawa lekarzy i pielęgniarek, które to grupy zawodowe widzą nader często jedynie czubek własnego nosa. Ultimatum albo pieniądze albo odejdziemy od łóżek, a chory niech leży we własnych g.. i czeka na zmiłowanie.

0 0
ID:10380

szuja

Kurcze ja chyba śnię . Skąd tyle leszczy ,Przecież zamarzło.

0 0
ID:10382

Jola

Napisałam tą wiadomosc ale komentarze poza "karą" sa nie na temat, ja o mydle ktos o powidle

0 0
ID:10401

anonim1

DO BOB
Co do postawy pielęgniarek, że mają mało pieniędzy to jestem za nimi, że protestują. Jak chcesz to idż i pozapier..... jak one z tydzień czasu to może docenisz ich pracę i trud do pieniędzy które za to dostają. To że może odpiszesz mi że pielęgniarka ma 3000 pensji, to może i fakt, ale te pieniądze zarabia wyrabiając dwa miesiące w miesiąc będąc na kontrakcie.
Co do akcji WOŚP to jestem jak najbardziej ZA. I tylko dziękować że mamy takich wspaniałych ludzi jak J. Owsiak i cała reszta ludzi która z mim pracuje.

0 0
ID:10405

kara

ja do eczki ja to co pisałam to tak czuję a odnośnie czy dziecko mam chore to tak ma nie całe 3 lata i orzeczenie o niepełnosprawności od urodzenia i daję datki owsiakowi od początku i bedę to robić to tak długo jak brzmi chasło WOŚP

0 0
ID:10414

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA