Co tu tak pusto,mam się rozebrać?

Co tu tak pusto,mam się rozebrać?

11 komentarzy

mim

Śmiało :-)

0 0
ID:10553

j-23

wybredny nie jestem ale dawaj

0 0
ID:10554

pazdzioch

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

0 0
ID:10556

kuśnierz

Czyż nie szkoda tak pięknego futra.

0 0
ID:10558

wadera

Najpierw proszę powiedzieć jak Waszym zdaniem z tymi sprawami? Bo wiadomo z pijanego mena, pożytek żaden. Hahaha

wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/0,93520.html

0 0
ID:10561

szuja

U nas we Włocławku to zakon!Hahaha

0 0
ID:10568

pamar

No nie mogę, wadera znowu o "tych" sprawach. Najpierw proponuje publiczny striptease (striptiz), po czym uporczywie domaga się pikantnych informacji od internautów, żeby na koniec stwierdzić że jej men ciągle pijany i nie może.
PS.
@wadera
Wcześniej pisałem, że musisz być niedopieszczona, a może nawet seksualnie upokorzona i porzucona. No i niestety tym postem udowodniłaś że miałem rację.

0 0
ID:10569

pazdzioch

Szujo ty raczej powinienes pisac u nos na zawislu

0 0
ID:10571

Stacha

A masz co pokazać? A może w ciuchach lepiej wyglądasz? Zastanów się - jest zimno.

0 0
ID:10572

zbuntowany_kaloryfer

Jeżeli chodzi o wilki, to najczęściej łączą się w pary na całe życie i są bardzo przywiązane do swojej watahy. Razem polują, pomagają sobie i przekazują różne informacje np. za pomocą wycia. Oprócz wycia wilki porozumiewają się za pomocą innych odgłosów oraz gestów (np. pozycje ogona)
Genialne stworzenia).
[...] Ruja trwa u nich od grudnia do marca (Wadera jest w idealnym okresie hehe). Narasta wtedy napięcie pomiędzy poszczególnymi członkami grupy i na jakiś czas grupa się rozprasza. Wilki polują wtedy pojedynczo lub w parach (luty). Ciąża u wilczycy trwa od 60 do 65 dni. W jednym miocie jest od 4 do 7 szczeniąt. Poród i połóg odbywa się w norze (pojęcie "nora" jest niezbyt precyzyjne, ale sugeruje spore oszczędności;))
[...]Niestety wilki na dużych obszarach są zagrożone wyginięciem (współcześnie zdrowy rozsądek też jest na wyginięciu, więc wszystko ok).
[...]Ruja u wilków występuje tylko raz w roku, w lutym (ma to swoje dobre strony).
[...]Podstawą diety wilków są dzikie ssaki kopytne (i spełnij w XXI .w oczekiwania żywieniowe wilczej żony hehe, :)
[...]Pomimo, iż wilki w zatłoczonych polskich lasach narażone są na ciągły kontakt z człowiekiem, niewiele jest bezpośrednich spotkań z tymi zwierzętami. Świadczy to o tym, że drapieżniki unikają naszej obecności i nie stanowią zagrożenia dla ludzi. (samica stanowiła i zawsze będzie stanowić zagrożenie dla człowieka - czy to samica homo sapiens, czy canis lupus czy jakakolwiek inna;)
[...]Wilki rzadko chorują na wściekliznę, należy jednak zachować ostrożność i natychmiast powiadomić służby weterynaryjne (nie zaszkodzi też mieć zawsze młotek pod ręką;)
[...]Zbieramy wszelkie informacje o znalezionych martwych wilkach. W takich przypadkach staramy się ustalić przyczynę śmierci, a w razie wykrycia kłusownictwa znaleźć sprawcę i doprowadzić do jego ukarania (Wadera jest prawnie chroniona i wie o tym;)
Źródła:
http://www.wilki.most.org.pl
http://www.polskiwilk.org.pl/jesli-spotkasz-wilka

0 0
ID:10573

wadera

Kaloryferku ty w tym okresie to musisz być gorący.Panele czy żeberka.

0 0
ID:10582

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA