Z informacji jakie dotrały z Oś.Zawiśle wynika,że niejaki...

Z informacji jakie dotrały z Oś.Zawiśle wynika,że niejaki Szuja -internauta pisujacy posty do www.włocławek.info został złapany na gorącym uczynku.W przebraniu zakonnika w towarzystwie dwóćh młodych dam przebranych za ministrantów kolendował na Zawiślu.Podejżenie przyjmujących koledę budziło obuwie.Podający się za zakonnika na nogach miał stare nieoczyszczone gumofilce.Uciekajacego przed wymiarem sprawiedliwości Szuje dopadnieto w zaroślach nad Wisłą.Uciekajacy zdążył pozbyć sie komży starał sie udawać zająca stającego słupka.

9 komentarzy

A-Z

Szuja - coś Ty narobił, choć każdy sposób żeby sobie dorobić jest dobry, masz nos do interesu, tym sposobem można nie żle zarobić no i bez podatku, gdybyś zbierał na chore dzieci to byś musiał odprowadzić podatek

0 0
ID:10565

szuja

Wymyśliłbyś jakiegoś nicka a tak to nawet nie wiadomo jak odpisać. Napisz jeszcze raz i obowiązkowo uzupełnij informację ,czy się golisz? Hahaha

0 0
ID:10567

cortyzol

Czy taki nick pasowałby do mnie.

0 0
ID:10570

zbuntowany_kaloryfer

Szuja, to nie ja pisałem, ale zwróciłem uwagę, że bardzo często, kiedy zarzucasz coś innym poruszasz temat "golenia". Czasem nawet golenia baranów, owiec - i innych stworzeń. Motyw golenia pojawia się często w Twoich wypowiedziach;)
Co do cholery z tym goleniem??

0 0
ID:10577

pazdzioch

ja tez tego nie wymyslilem a szkoda hahaha, co do tego golenia to wydaje mnie sie ze szuji chodzilo o gola ze ktos mu strzelil GOLA najzwyczajniej

0 0
ID:10580

szuja

A co wiesz o PZPN,a?

0 0
ID:10581

Brawo Pażdzioch

To było tylko wyrównanie.On wbił bramkę pierwszy.I do tego zagrał, jeśli sie nie mylę Swoją pokrzywdzoną przez lekarza reką.

0 0
ID:10585

Dionizy

Szuja, to też nie moje dzieło. Mimo tego, ze mnie niedawno też ktoś radził, żebym się ogolił.

0 0
ID:10589

szuja

Jak golenie to i strzyżenie drogie owieczki.

0 0
ID:10594

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA