pomóżcie!!!! mam sąsiada który jest umysłowo chory, nie...

pomóżcie!!!! mam sąsiada który jest umysłowo chory, nie leczy się a pije alkohol awanturuje się wyzywa bezimiennie mieszka jak jego konkubina wzywa policję to on staję się tak super że aż śmiech mnie ogarnia jak słyszę przez ścianę jaki on jest kulturalny i odjeżdżają z powrotem a ja czekam kiedy przyjdą do mnie to ja wtedy powiedziałabym prawdę jak jest,ale tak nie jest bo ja nie wzywam, mam małe dziecko które przez niego jest z nerwicowane boi się sam wyjść na podwórko. a ten gość jeszcze sprzedaje gaz w butlach a ja naprawdę sie boję pomóżcie co robić bo tak dłużej się nie da żyć czekam

4 komentarze

gość

Jak nie wzywasz ,to tak masz.Ludzie Twojego typu tak mają . Sami nie wiedzą co chcą.

0 0
ID:10691

zbuntowany_kaloryfer

Opcja 1. Znajdź sobie faceta, który będzie umiał odpowiednio "docenić" tego typa;)

Opcja 2. Namierz go kiedy będzie konkretnie nawalony i agresywny; Miej na to świadków. Wtedy dzwoń na policję - może coś to da..? Najlepiej gdyby udało się typa namierzyć kiedy już jest nawalony a jednocześnie pije w miejscu publicznym - a podwórko jest takim. Wtedy robisz użytek z telefonu hehe.

Opcja jeden jest bardziej skuteczna, bo długodystansowa hehe; idealna jednak będzie kombinacja opcji 1 i 2;)

0 0
ID:10696

ja

wyprowadz sie z tej patologi do jakiegos innego mieszkania gdzie nie bedzie czubkow. pozdro

0 0
ID:10700

Stacha

Na cud czekasz? Zgłoś do dzielnicowego - jeżeli nikt nie zgłaszał to widocznie nikomu to nie przeszkadza.

0 0
ID:10703

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA