chciałbym powiedzieć coś, co jak zauważyłem przynosi...

chciałbym powiedzieć coś, co jak zauważyłem przynosi obciach naszemu miastu - nasz viceprezedynent chromolił wielkie bzdury podczas 65 rocznicy wyzwolenia Włocławka... to jest totalne dno wszyscy to widzą i udają, że wszystko jest ok. Omijajcie to miasto..!!!

12 komentarzy

szuja

Co Ty bigiel każesz mi omijać moje miasto. Spadaj. Jak taki mądry, to napisz najpierw co Ci się wsioku nie podobało i dopiero będziemy rozmawiać.

0 0
ID:10705

szuja

Bigiel jeszcze jedno może mi to przetłumaczysz
http://deser.pl/deser/10,88223,5188396,Chinska_przerobka_Budki_Suflera.html

0 0
ID:10708

ja

wloclawska patologia!!

0 0
ID:10709

pamar

Żebyś Ty widział i słyszał jak pierwszy vice, pan Horonziak "chromolił" w zeszłym roku podczas inscenizacji bitwy pod Płowcami. A jaki miał przecudny strój! Mało tego, w zeszłym roku miałem przyjemność biernie uczestniczyć w obchodach 30-to lecia istnienia Autonomicznej Akademii Aikido kierowanej przez sensei B.Chrabąszczewską i wtedy wspomniany pan wygłosił przemówienie w taki sposób (bynajmniej ja odniosłem takie wrażenie) jakoby ta sekcja zawdzięczała swój byt obecnym włodarzom.

0 0
ID:10712

j.p.

pamar ty masz rację te wszystkie osiągnięcia /sport inwestycje/to sukces panów Zbonikowskiego ksywa melex,Chmielewqskiego ksywa egzaminator,Krzemienieckiego ksywa pralka,Skrzypka ksywa królowa jadwiga.PS. I TY TEŻ MORZESZ PRZEBRAĆ SIĘ ZA RYCERZA Z MIECZEM I UDAWAĆ GREKA BO POLAK Z CIEBIE RZADEN

0 0
ID:10722

szuja

Pamar jeżeli tak było, to ja bym mu napisał na jego skrzynkę.Wyślij mu całą stronkę z tego forum.

0 0
ID:10726

pamar

do j.p.
RZaden i wszystko jasne!!! To z Ciebie ŻADEN patriota, skoro nie znasz podstaw pisowni języka polskiego. Uśmiałem się jak przeczytałem te Twoje cieknące jadem wypociny. A merytoryczny wydźwięk tego kawałka tekstu jest na poziomie pierwszej klasy szkoły podstawowej. Człowieku(!) w którym miejscu wspomniałem o zasługach panów wymienionych w Twoim dwu zdaniowym bełkocie?

0 0
ID:10735

jp

nie poć się pamar zrób siusiu i spatuchny

0 0
ID:10736

jp

szuja"mu"to robi krowa trochę pokory

0 0
ID:10738

jp

PAMAR i wszystko jasne

0 0
ID:10740

zbuntowany_kaloryfer

Zastępca prezydenta miasta swoim wystąpieniem naraził Włocławek na drwiny. Były prezydent, pan S. dołożył oliwy do ognia: niepełnosprawny umysłowo byłby w stanie sklecić bardziej klarowną i przemyślaną wypowiedź. Szok!

0 0
ID:10741

daltonista

Dlatego ja władz miasta nie widzę w różowych kolorach.

0 0
ID:10751

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA