Co sądzicie na temat wcześniejszego posyłania dzieci do...

Co sądzicie na temat wcześniejszego posyłania dzieci do szkoły? Czy dziecko musi mieć ukończone 5 lat żeby iść do zerówki? Jaka szkoła podstawowa jest najlepsza w naszym mieście? Proszę o Wasze opinie

10 komentarzy

negocjator

ten kraj jest chory, ma chore pomysły chorych rządzących ! dziecko w naszym kraju ma ciągle pod górkę ... co najważniejsze wkółko co nowy rząd wprowadzają durne przepisy które likwiduje następny durny rząd

0 0
ID:10903

też mama

Od września moje 5cio letnie bliźniaczki(urodziły się w październiku więc nie miały skończonych 5 lat) chodzą do zerówki w SP 7, nie ukrywam że miałam spore obawy czy zapisać dziewczynki do zerówki rok wcześniej, jednak po kilku pierwszych dniach w szkole nie miałam wątpliwości że postąpiłam słusznie, dziewczynki błyskawicznie zaaklimatyzowały sie w nowym miejscu, bardzo szybko poprawiły swoją mowę z czym wcześniej miały problem; chodzą do logopedy, uczą się wielu nowych rzeczy, mimo że były bardzo samodzielne to teraz usamodzielniły się jeszcze bardziej,stały się bardzo obowiązkowe chętnie pomagają w domu,codziennie po przyjściu ze szkoły zaskakują mnie czymś nowym, nie żałuje swojej decyzji lecz nie zamierzam posyłać dziewczynek do pierwszej klasy wcześniej jeszcze jeden rok będą chodziły do zerówki. Pozdrawiam :)

0 0
ID:10904

Miecio

Zapisz dzieciaka do liceum, olej zerowke i podstawowke, prawdziwi kozacy ida odrazu do liceum lub na studia. Zmarnuj mu dzieciństwo.

0 0
ID:10905

wadera

~też mama
Nie przejmuj się tymi durnowatymi postami.Ale tak na prawdę niektóre dzieci powinny rozpoczynać naukę trochę później ,niż rówieśnicy.Wszystkie dzieci w wieku 5-u lat powinny przejść badania psychologiczno-psychiatryczne.

0 0
ID:10908

zbuntowany_kaloryfer

Nie chodziłem do przedszkola, moje córy okropne też i mam nadzieję, że wyjdą na ludzi. Indywidualizm górą!!

0 0
ID:10912

Chory kraj ,chore pomysły

Bodobnie jak dwa rodzaje matur ,i pozorna polityka prorodzinna -zapytajcie ,,jelity''gdzie posyłają swoje dzieci-a wszystko stanie się jasne .Proponuję ponownie określić , co to znaczy mieć -szczęśliwe i beztroskie dzieciństwo -?

0 0
ID:10913

szuja

zbuntowany_kaloryfer
A to dlaczego szanowny kolego? Molestowli?

0 0
ID:10934

Solejukowa

Nie zabierajcie dzieciom dzieciństwa.....

0 0
ID:10937

szuja

~Solejukowa
Przecież ty nie wiesz co to dzieciństwo.hahaha

0 0
ID:10944

zbuntowany_kaloryfer

Nie molestowali szujo! Po prostu jak ktoś jest z natury skrajnym indywidualistą, to źle się czuje gdy go np. na siłę chcą wkręcić w jakieś grupowe działanie

0 0
ID:11041

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA