Może ktoś wyjaśni -jaki wpływ ma szary płatnik...

Może ktoś wyjaśni -jaki wpływ ma szary płatnik abonamentu RTV na rozrzutność władz TV publicznej ,na płace Lisów ,Durczoków i Kraśków -jeśli nie ma wpływu,to nie ma również obowiazku płacenia haraczu,a ja rezygnuję z tych ,,luksusów ''.

6 komentarzy

x

Jeżeli będzie zbyt dużo ludzi płacić tym więcej będą mieli pieniędzy do wydania. Proste.

0 0
ID:10939

iwo b.

wbrew pozorom "masz wpływ ",dzięki Tobie ,co miesiąc wpływa do publicznej rtv 17 zł. słownie: siedemnaście zł.

0 0
ID:10953

Stacha

Za co mamy płacić? Za powtórki starych filmów, braku transmisji z imprez sportowych. Telewizja żyje z reklam a gwiazdorzy Lisy,Kraśko czy inni nie warci są takich pieniędzy jakie otrzymują. Najwyższy czas uregulować opłaty czy telewizja kablowa czy państwowa.

0 0
ID:10955

telewidz

Stasiu dlaczego masz pretensję do TVP.Jakie stare filmy-przeciez są udzwiękowione.A czyż nie jest sportem pokazywanie biegów po schodach w sejmie.

0 0
ID:10965

zbuntowany_kaloryfer

Dokładnie - precz z abonamentem za takie badziewie. Płacić to ja mogę za Cyfrę+, ot co.

0 0
ID:10979

żaba

Na Durczoka nie płacisz- on nie jest w publicznej telewizji tylko w komercyjnej. A ta niech mu płaci ile chce- to ich sprawa, bo ich pieniądze.

0 0
ID:10989

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA