Odbijam od tego forum. Dzięki takim jak kaloryfero-szujo...

Odbijam od tego forum. Dzięki takim jak kaloryfero-szujo podobnym. Jesteście jak meszki. Wszyscy się od was opędzają, a Wy nie dajecie od siebie odpocząć. Spróbujcie może na blogu? Symptomatycznym jest fakt, że po Waszym zagnieździeniu się w tym miejscu, konkurencja wyraźnie złapała drugi oddech.

14 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Dziękuję Ci, że odbijasz!!! Zaoszczędzę na środkach przeciwbólowych. Robisz przysługę mi, sobie i całej ludzkości! Chwała Ci za to. Spróbuj może na jakimś portalu dla dziwaków czy coś w tym guście hehe

0 0
ID:11043

szuja

Ananas a tak dokładniej to o co Ci chodzi. Pisz w swoim imieniu . Nie musisz chyba robić za papugę

0 0
ID:11044

szuja

Jeszcze jedno.Zajrzałem ( też) do konkurencji ,dzisiaj przez ciekawość i doszedłem do wniosku ,że masz chore wici u plemników . Mało płodzisz a i posty z gruntu są niedorobione.
Ananas to musi być ananas, taki kiedyś byłeś i wymiękłeś . Chyba ,że przypisałeś czyjś wyrzucony na śmietnik nick, bo samemu nie jesteś w stanie nic wymyślić nawet jednego wątku.Jak ma forum istnieć bez nowych wątków? Spadaj !Hahaha

0 0
ID:11045

cyklista

Dlaczego od razu sie oburzyliscie ?Jeżeli ananas chce odpłynąć,to musi mieć po pierwsze patent żeglarski.A po drugie ananasy nie lubią wilgoci bo gniją(co w warunkach podróży morskiej może być niebezpieczne,pomijając chorobę morską).Należy nadmienić,żę po założeniu plantacji na innym portalu owoce ananas zbierze po okolo 20 miesiacach(w tedy w pełni dojżewają)o ile nie zostanie wcześniej "wyrwany".

0 0
ID:11049

szczurek

To nie prawda że Szujka jest jak meszka, on jest jak pijawka HAHAHA

0 0
ID:11054

zbuntowany_kaloryfer

Drogi Cyklisto, nie będę się w jakikolwiek sposób przejmował pewnymi ludźmi, no daj spokoja. Jest poziom, do którego można się zniżyć.

0 0
ID:11056

szuja

Ogryzek/czytaj szczurek/na prawdę Cię lubię, ale załóż jakiś wątek ,to nawet sobie tobą w zębie podłubię. Hahaha

0 0
ID:11059

ananas

Nosz..., k a p i t a l n i e !!! szujopodobny grzejnik ksywka "hehehe", dał głos. Pomorska już cię banuje, uff.., szukasz nowych wyzwań? Nie moja wina , że nikt cię nie lubi:)A grzejnik? Grzejnik to super hm.. men? hehehehe! Pa, karoryferku, pa, pa, menie mój!

0 0
ID:11063

szczurek

Inaczej śpiewałeś całując mnie po szyjce

0 0
ID:11067

szuja

Ananas daj spoko,strasznie się własną śliną opryskałeś!

0 0
ID:11071

zbuntowany_kaloryfer

Ananas zachowuje się jak typ, który w sobotni wieczór pije wodę mineralną i zioła zagryzając je ciastkami hehehe. A poza tym, gdyby oglądnął komedię (moim zdaniem rewelacyjną) "Mały Nicky" i zobaczył co w piekle robią Hitlerowi przy pomocy ananasów zapewne zmieniłby nick;)))

0 0
ID:11079

cyklista

Widzicie Szanowni-Zbuntowany_Kaloryferze i Szujo.Prak odpowiedzi ze strony ananasa świadczy niezbicie o jego winie.Został zapuszkowany w Tajlandi.Tak kończą przemycający narkotyki.Tylko dlaczego wczesniej ananasa pocieli na plastry?

0 0
ID:11091

szuja

Jak wyjdzie ,strach padnie ja w reklamie.

0 0
ID:11115

Ada

Panie Ananasie ! Taka reakcja swiadczy o braku argumentow. Nie na tym rzecz polega, zeby sobie ublizac. Z wyrazami szacunku, Ada

0 0
ID:11987

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA