Przeczytałem w dzisiejszej "Pomorskiej" artykuł...

Przeczytałem w dzisiejszej "Pomorskiej" artykuł podsumowujący 3 lata Pałuckiego jako Prezydenta i zgadzam się z redaktorem, że obiektywnie ujmując Pałucki realizuje obietnice złożone w wyborczym czasie z 2006 r. Jest pracowity, inteligentny, ma pomysł na rozwój Włocławka. Szkoda, że radni podkładali mu przez te 3 lata kłody pod nogi, byłoby lepiej gdyby wspierali Prezydenta w jego dobrych pomysłach!

7 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Mogę nie popierać obecnego miłościwie nam panującego ani formacji, którą reprezentuje, jednak obiektywnie przyznaję, że lepszy z niego prezydent niż ze Skrzypucha - bez dwóch zdań. Choć Skrzypuch miał zaletę: bywało z nim wesoło, człowiek uśmiał się czasem do rozpuku;)))

0 0
ID:11123

maks.

za prezydentyry Skrzypka,miasto dużo straciło.Wadą Pałuckiego jest,mimo twierdzenia o rozwoju miasta,to przeprojektowywanie przedłużenia alei Królowej Jadwigi z ulicy czteropasmowej na wąską ulczkę,oraz brak zainteresowania poszerzeniem alei Jana Pawła do czterech pasów.

0 0
ID:11128

radek sikorski

Popieram za stanowczość

0 0
ID:11129

aBc

to podobnie jak ja z Ciebie szanowny grzejniku śmieje się do rozpuku, a raczej z tych niemądrych wpisów.

0 0
ID:11130

Cenzor

PiSuArek -a czy ten artykuł był autoryzowany,a może nędzny skryba z Trybuny?to pisał.

0 0
ID:11131

PiSuArek

Na szczęście nie pisał tego pseudo redaktorek"pisemka" Łukasz Z., bo wg niego miasto niedługo czeka apokalipsa (nie myli się, tylko to nie miasto czeka apokalipsa ale jego osobę i PiS we Włocławku, bo nikt już ich nigdzie na funkcje nie wybierze i przestaną istnieć we Włocławku na nasze mieszkańców szczęście).

0 0
ID:11138

Koalicja moherowa

PiSuArek Zjadliwie piszesz komentarze jak czegoś nie pojmujesz Ot taka mentalność podwórkowego filozofa. Zżera cię złość, że nie rozumiesz i nie możesz zrozumieć prawdy?

0 0
ID:11144

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA