zalegalizujmy marihuanę! Póki jeszcze zarobić państwo na...

zalegalizujmy marihuanę! Póki jeszcze zarobić państwo na tym może (akcyza, podatki, nowe miejsca pracy itp itd). Prędzej czy później to nastąpi, to jest nieuniknione. Cały świat idzie tym torem, tylko ciemnogród jak zwykle 20 lat za murzynami...

http://www.hotmoney.pl/artykul/zalegalizujmy-marihuane-w-polsce-11695

12 komentarzy

Blady92

Popieram, jest dużo mniej szkodliwa od alkoholu czy choćby tytoniu. Co to komu szkodzi że opale sobie w domu lufke? ;/

0 0
ID:11170

j-23

jestem za owoc zakazany jest bardziej kuszący

0 0
ID:11171

Tak popieram

Pod warunkiem ,że obowiązkowo ćpać będa posłowie i senatorowie ,oraz ich rodziny .

0 0
ID:11175

zbuntowany_kaloryfer

Zalegalizować ćpuństwo..? Znaczy nadal chcecie będąc otumanionymi - stać na ulicach, przed blokami, w bramach? I znów bezkarni?
Co do prochów - popieram prawo Tajlandii i Chin w tym zakresie

0 0
ID:11178

cyklista

Palarnie opium we Włocławku? Pod warunkiem,że będą obsługiwali mandaryni.Ja używam z twardych narkotyków-tylko"Zytnią".Z miękkich-piwo"Żywiec".
A tak na marginesie.Jak sprawdzić kierujacego pod wpływem narkotyków ?Szanowny Zbuntowany_Kaloryferze również uważam,że polityka prowadzona przez wymienione państwa jest ze wszech miar wskazana.

0 0
ID:11179

zbuntowany_kaloryfer

Cyklista, kup "żołądkową białą", nie pożałujesz. Gorzała na medal.

0 0
ID:11190

qtt3

Chwila, chwila! Chodzi tu tylko o marihuanę, nie mieszajmy do tego ciężkiej chemii. Ja jestem za legalizacją konopii albo delegalizacja alkoholu i fajek. Brzmi zabawnie? W kraju, w którym czysta wóda i burdy po niej są narodową tradycją nic dziwnego. Spotkaj w nocy 5 typów po polskiej wódzie.

Jeśli uważasz że wóda i fajki są ok a marihuana nie = jesteś hipokrytą.

0 0
ID:11193

Stacha

Jestem ZA - tylko Polacy nie znają umiaru- ani w piciu ani w paleniu.Najlepiej to widać w Holandii.

0 0
ID:11199

szuja

Czytałem ,ze marycha z alkoholem powodują dostawanie białej gorączki i stąd ta agresja.

0 0
ID:11201

cyklista

Zbuntowany_kaloryferze-"żołądkowa" ale naturalna.Tej wymienionej przez Ciebie jeszcze nie próbowałem.Butelka starcza na miesiąc(ale w formie kroplówki)-oszczędność w wydatkach.Oprócz marichuany należy zalegalizować kanibalizm.
Nie wspominając o nastarszym zawodzie świata.

0 0
ID:11204

zbuntowany_kaloryfer

Cyklista, zalegalizowanie kanibalizmu to w sumie niegłupia pomysła hehehe;) Dzięki temu można by rozwiązać problem bezrobocia, budownictwa mieszkaniowego, więziennictwa, transplantologii i wiele innych. Nie mówiąc o legalnym pozbyciu się sąsiadów, którzy człowieka derywują. Ciekawe tak w sumie, jak smakuje mięso z człowieka, jakie inny zwierzę przypomina.
Ps. Wiesz Cyklisto Szanowny, co było przysmakiem na stole ostatniego cesarza Etiopii Hejle Selassje? Otóż pieczone ramię młodej kobiety! Tak, tak! Ten miły starszy pan był zadeklarowanym kanibalem!
Ciekawe tak swoją drogą, że rada ONZ milczała jak grób na temat panujących tam praktyk.

0 0
ID:11232

cyklista

To mnie Zbuntowany_Kaloryferze zaskoczyłeś.Wiedziałem tylko o skłonnoścach do kanibalizmu cesarza Bokassę I z Republiki Srodkowo-afrykańskiej.Teraz rozumiem dlaczego młode etiopki(abisynki)tak szybko biegają na olimpiadach na długich dystansach.Na marginesie-nie pracuje w UM (o co mnie podejżewałeś).Lubie pracę na świeżym powietrzu.

0 0
ID:11247

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA