Czy to prawda ,ze Kalryfer wstąpił do...

Czy to prawda ,ze Kalryfer wstąpił do zakonu???????
http://wyborcza.pl/1,75248,7536460,Jak_zakony_lowia_na_PR.html

14 komentarzy

Robert

Co to jest Kalryfer???

0 0
ID:11301

cyklista

Szanowny Szujo współczuje Tobie,że dajesz się ogłupiać polskojęzycznemy szmatławcowi-koszernej wybiórczej Szechtera.

0 0
ID:11304

aBc

Mam prośbę, nie odpowiadajcie państwo na wredne wpisy i zaczepki niejakiego "szui", on się prędzej czy później sam wyeksploatuje. Takim ludziom należy tylko współczuć.

0 0
ID:11310

szuja

~aBc
A ja Cię tak lubię ,że muszę sobie przypomnieć dlaczego ?Tu nie mogę bo szanuję to forum ale wiesz gdzie w pilotkę zarobisz.

0 0
ID:11317

szuja

VCyklista powiem Ci krótko. Wszak Waść nie aBc i dla tego głupa rżnie.Tam gdzie piszesz ładnie im za skórkę zalazłem, aż pejsy wyrwali z bezsilności m.in i Twoich argumentów. Dzięki za mimowolne wsparcie. Hahaha

0 0
ID:11322

bóm

Ośmielam sie przypuszczać, że aBc, cyklista i im podobni chcieliby z forum zrobić ambonę papki rydzyka, tubę PiSiorów, szczekaczkę ipn-ó i inne organa-instrumenta gobelsowskiej katopropagandy; fajnie by było ubrać wszystkich w jednakowe mundurki i z hasłem 'polska dla polaków' biegać przynajmniej dwa razy dziennie na wystepy katabasów. Jak ktoś ma myśl bardziej wolną, jest dla tych "miłosników wolności" nie do zaakceptowania. Szanowny SZUJA (z którym przecież również miałem honor toczyć spory)jest oryginalny i nie przystaje do mundurkowego światopoglądu niektórych. Ale nie ma sie czym przejmować. Zawsze byli tacy, których czapeczka uciskala w dzieciństwie i im to zostało. Pozdrawiam adwersarzy.

0 0
ID:11323

aBc

"bóm" - czy myślisz, że obrażając ludzi uda Ci sie zawrócić Wisłę kijem? Podpowiem Ci, że ta czapeczka wyjątkowo musiała Ciebie uciskać,stąd Twoje frustracje.

0 0
ID:11324

jp

aBc to św.Albertynka

0 0
ID:11326

cyklista

Re:Bóm
Przykro mi ale nie należałem i nie należę do żadnej partii ani organizacji(nawet Solidarności).Nie używam zatem C22H46 do smarowania 4-rech liter zwierzchnikom.Odnośnie ambon-nie jestem myśliwym.A czapeczka uciska mnie wyłącznie w nocy-bez szlafmycy nie zasnę.Ot taki wolny strzelec.Odnośnie mundurków i czerwonych krawatów-kiedys to przerabialiśmy.
Niedościgłym wzorem propagandzisty Rzeszy był w Polsce -Żyd Urban.
Szanowny Szujo.Gratuluje wystepu.Czytałem,czytałem.Tylko dlaczego pisałeś pod nickiem "cortyzol"?Zamiast telefonu była czarna pantera.

0 0
ID:11327

szuja

Re~cyklista
Miłość nie jedno ma imię. Jestem tam długo jak jeszcze tego forum nie było. Jakiś żydek ,czy katolicki Polak nazwał mnie szuja i tak zostało w Gazecie Kujawskiej.Powiem więcej jakiś .... złożył mnie pomyślne życzenia na policji.Piszę jednak prawdę ,to np takim jak aBc się nie podoba ,czemu się nie dziwię bo nie rozumieją zawartych w moich postach genialnych przemyślanych przenośni.Ale nie będę się przecież sam chwalił.Hahaha

0 0
ID:11347

zbuntowany_kaloryfer

Szanowny Cyklisto,
Jak zapewne wiesz, nie podzielam Twoich obaw dot. ... hmm nazwijmy to "zalewu międzynarodowego żydowstwa". Jakoś nie upatruję w Nich zagrożenia.. zagrożenie upatruję w ugrupowaniach popierających imć Giertycha.
Oni nigdy nie zrozumieją, że można kochać swój kraj uznając, że nasza planeta to planeta wszystkich ludzi. To ich przerasta.

0 0
ID:11349

zbuntowany_kaloryfer

Cyklisto, kłócić jakoś nie uchodzi się. Mogę się spierać - np. z Tobą, to ciekawe i pouczające (pomimo różnicy zdań), ale nigdy z jakimś płazem, o którym nawet szczurki nie mają dobrego zdania hehe. A może mają?

0 0
ID:11350

cyklista

Szanowny Szujo Zaskoczyła mnie informacja,żę któś z internautó zrobił Tobie przysługę informując policję.Można sie spierać,kłócić,dochodzić swoich racji,bronic swoich poglądów ale,żeby zaraz donosić.Każdy ma prawo do swoich poglądów.
Czcigodny Zbuntowany_Kaloryferze-jestem nacjonalistą co nie oznacza,żę jestem ślepy i głuchy na inne spojżenie na świat.
Potrafię przyznać rację i przyznać sie do błędów.Nie mozna machinalnie wrzuca wszystko do jednego worka.Patrzę racjonalnie na świat.I musze podkreślić,iż wymiana zdań i poglądów jest potrzeba i wskazana pomimo różnic.Lezc bez inwektyw,obelg,wyzwisk.Nie obawiam,się P.Giertycha i jego poglądów.W każdej nacji(państw starego kontynentu) są i będą grupy społeczeństwa o poglądach narodowych(czy jak kto woli nacjonalistycznych).Ale nie należy zaraz utożsamiać tych poglądów z faszyzmem.Państwo wyznaniowe,jak określił to jeden z internautów jest nie w Polsce ale np. w Norwegii gdzie jest obowiazkiem rodzicó wychować dziecko w religii narodowej-protestantyzmie.Na tronie angielskim nie zasiadzie inny władca niż ten który wyznaje anglikanizm.
A zatem pozdrawiam Szanownych Panów.Robię sobie od 12 małą przerwę na Olimpiadę.Abym mógł sobie popłakać przy graniu Mazurka Dąbrowskiego.Myślę,żę Pani Justyna nas nie zawiedzie.

0 0
ID:11352

szuja

No to narty

0 0
ID:11366

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA