jazda w autobusie, na dłuższej trasie; za mną babeczka,...

jazda w autobusie, na dłuższej trasie; za mną babeczka, wcale nie stara rozmawia z inną: pani! jak długo jeszcze ta zima? kto to widział, żeby tak długo śnieg leżał? za zimno, zdecydowanie za zimno! a ta wzorcownia? po co to otworzyli jak i tak nikt tam nie kupuje, bo ludzie nie maja pieniedzy? a w tym realu to pani już taka drożyzna! po co oni tyle tych sklepów narobili? tylko na nas zarabiają! a u pani to w domu ciepło? bo u mnie to tak grzeją, że nie wiem?! po co to tak grzeją? i ta woda w kranie taka gorąca, a my za to wszystko płacimy! a ten kierowca to też tak szarpie tym autobusem, młody, pewnie jeszcze jeżdzić nie umie,; tak proszę pani ta młodzież to nic nie warta, łobuzy i nic więcej, a te dziewuszyska? porozbierane takie, zima a one nerki na wierzchu noszą! a potem chore, do lekarza latać matka musi; ale pani co to za lekarze! mojemu sąsiadowi... I TAK DALEJ I TAK DALEJ! i dodam, że głos tubalny, chyba, żeby nie tylko pani z miejsca obok słyszała. Czy można uznać, że niezadowolenie w narodzie wzrasta? hahaha

3 komentarze

elmooo

tak tak ...
w zime nazekaja na zimno a w lato ze goraco, parno i duszno.
taka to natura Polaków

0 0
ID:11406

wemi

zima zawsze była w naszym kimacie
,a my jakoś o tym co roku zapominamy .Sklepy że są to dobrze,ale żeby tak jeszcze były zakłady pracy gdzie można zarobic kasę którą można wydac w tych ładnych sklepach .

0 0
ID:11407

zaspany

~antek, 11-02-2010, 23:46:46
Antoni,Antoni pobudka,czas się obudzić!

0 0
ID:11452

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA