Hasbara: Żydzi przejmują kontrolę nad...

Hasbara: Żydzi przejmują kontrolę nad internetem!

Uwaga, blogerzy na usługach Izraela są wśród nas. Całkiem poważnie i formalnie zwerbowani przez izraelskie Ministerstwo Integracji Imigrantów. Chodzi o słynną już a tajemniczą "hasbarę". Bójcie się bardzo.
Za: http://www.pardon.pl/artykul/7932/hasbara_zydzi_pr...

8 komentarzy

cyklista

Szanowny Johan. Już sie zapisałem i niecierpliwie czekam na Mosad.Właśnie przyniosłem do domu klawiaturę w języku hebrajskim aby nikt z internautó nie wiedział co piszę(za wyjatkiem oczywiście Żydów których jeszcze we Włocławku trochę pozostało-ten mój psi nos do węszenia tej nacji jest niezastapiony).A tak na serio.Nie od dziś wiadomo,że Zydzi mieszkający we wszystkich państwach na wszystkich kontynentach są zobligowani do współpracy z israelskimi służbami specjalnymi.Szkolenie "Gromu" odbywało się również przez siły israelskiego wywiadu , a powstał on właśnie do ochrony lotniska Okęcie .Służył on przede wszystkim do ochrony obywateli Federacji Rosyjskiej pochodzenia żydowskiego przy przerzutach ich via Warszawa do Israel.Nota bene ze wszystkich państw dawnego obozu sowietskiego właśnie na terenie byłego ZSRR znajdowało się najwięcej Żydów.Dlatego też ze wszystkich polskich ambasadorów PRL-owskich -odwołanych za czasó Mazowieckiego-pozostał w Moskwie tylko amb.Ciosek.Dziwne? Ależ nie .Bo którz inny jak nie Żyd majacy układy wśród byłych dygnitarzy radzieckich zapewnił sprawny i bezpieczny kontakt z władzami polskimi okresu postpeerlowskiego.Pozdrawiam

0 0
ID:11434

no taa

kolejny głupi artykuł, ale i takie mają stałych czytelników.

0 0
ID:11435

Johan

no taa-Zjadliwy napisałeś komentarz jak czegoś nie pojmujesz Ot taka mentalność podwórkowego filozofa. Zżera cię złość, że nie rozumiesz i nie możesz zrozumieć prawdy?

0 0
ID:11436

moher

Do takich poruszanych przez Johana i cyklistę tematów trzeba po prostu dorosnąć ,weż poczytaj harlekina ,albo obejrzyj film ,i wtedy wylej swoją mądrość na włocławskim portalu.

0 0
ID:11437

Historyk

Cyklisto vel J.W., daj sobie wreszcie spokój z tymi antysemickimi teoriami, nie służą Tobie.

0 0
ID:11438

cyklista

Dlaczego Czcigodny Historyku zarzucasz mi antysemityzm?Czy pisanie o Żydach to juz jest antysemityzm? Czy pisanie prawdy(popartych dowodami) i wyrażanie swoich opinii jest naganne? Byli w polskiej histori dobrzy i żli Żydzi.Pomijano w historii powstania w gettcie Żydowski Związek Wojskowy a gloryfikowano Żydowską Organizacje Bojową.Dlatego,że Ci pierwsi reprezentowali przedwojenna prawicę a drudzy skrajną lewicę.Nie mam nic przeciwko Arabom
a Oni też pochodzą z ludów semickich.Palestyńczycy również są semitami.Czy tylko My-Polacy jesteśmy antysemitami ?.Podczas wojny Austriacy byli znacznie gorzej ustosunkowani do Żydów niż Niemcy.Rumuni ładowali do pociągów obywateli Rumunii pochodzenia żydowskiego, który kursował dotąd aż nie było słychać odgłosów więzionych w nim ludzi.To są fakty.

0 0
ID:11444

szuja

Cyklista miałeś Olimp zaliczać i nie wchodzić na forum.Tak pisałeś.

0 0
ID:11446

lulu

Cyklista OK

0 0
ID:31546

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA